Изберете страница
Да избереш висше образование в Холандия означава да се отдадеш на научния прогрес и да искаш да се обучаваш сред технологии на най-високо ниво, да се интересуваш от изследователска дейност и да те влече технологичния прогрес.
На 2-ри ноември тази година университет Radboud University в Холандия обяваява ден на отворените врати, за да могат кандидат-студентите да се запознаят с академичните възможноти, които предлага висшето образование в Холандия. Да открият всичко, което може да предложи този съвременен, макар и стар, модерен университет. Изисква се предварителна регистрация в някои от офисите на агенция „Скай Лайнс“.
Radboud University е разположен в най-стария град в Холандия – Неймехен. Той е основан в далечната1923 г. и е един от водещите академични институти в страната на лалетата.
Висше образование в Холандия в момента изучават над 40 000 международни студенти, а само в този университет са над 3000. Той разполага със седем факултета и силно изразена академична общност.

Защо точно Radboud University?

Според класацията на Keuzegids Universiteiten за Висше образование в Холандия от тази година, Radboud University е признат като най-добрия традиционен университет в страната!
Университетът има възхитителни преподаватели като професор Андрей Гейм, който е Нобелов лауреат по физика.
Студентите от България, избрали висше образование в Холандия в този престижен университет, могат да кандидатстват за една от 14 бакалавърски програми в различни области и над 30 международни магистърски програми на английски език. Полученото образование е международно акредитирано и се признава в целия свят., Така студентите, имат възможността да се реализират във всяка страна по света.
Международните студенти могат да проведат стаж в чужбина чрез Radboud University като част от тяхната бакалавърска програма. Провеждането на стаж в чужбина по време на следването е чудесен начин младежите да се развият, да разширят хоризонтите си, да обогатят познанията си и да се сдобият с нови връзки и познанства за цял живот. Международният опит е ценен от много работодатели, ето защо това иновативно висше учебно заведение в Холандия насърчава и подкрепя своите международни студенти.

Посещение в университета Radboud в Холандия по време на отворение врати

  • Тези събития са специално за международни студенти, които търсят най-подходящото висше учебно заведение за тях.
  • По време на събитието младежите могат да се запознаят с учебната програма, която университета предлага. Ще се проведат множество информационни сесии, които ще обогатят представите за академичните похвати, с които се работи.
  • Кандидат-студентите ще могат да разговарят с преподаватели и настоящи студенти от бакалавърските програми.
  • Младежите, решили да получат своето висше образование в Холандия, ще могат да се запознаят с многобройните студентски асоциации в университета. Ще могат да разгледат кампуса и прилежащите зелени площи, които много от студените намират за незаменими.
  • Кандидат-студентите ще могат да се запознаят с жилищните условия, които предлага Radboud University.
***
Ако се интересувате от висше образование в Холандия, свържете се с нас на тел. (02) 987 9958; тел./факс: (02) 980 0231 или ни посетите в някои от офисите на агенция „Скай Лайнс“.