Изберете страница

Enforex Barcelona Centro

Местоположение: Барселона, Испания

Възраст на учениците: 14 – 18 години

Продължителност: 1 – 8 седмици

Период: 30.06 – 31.08.2024г.

Езици: Английски и Испански

Език

,

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Училището

Кампусът на училището в сърцето на Барселона, в известния квартал Gracia, само на няколко крачки от важни улици като Passeig de Gracia и Diagonal. Това позволява на учениците да открият най-атрактивните и емблематични кътчета на града разхождайки се пеша и да прекарат едно незабравимо лято край брега на морето и с голям брой международни – 60% и местни ученици – 40%. На тяхно разположение са фитнес зала на открито, солариум, зала за видео игри и кино зала.

Програми

Summer Camp с английски или испански език – И двете програми включват 20 урока по 45 минути езикова подготовка на седмица в групи от максимум 15 ученици, като акцентът е върху усъвършенстване на разговорния език. След учебните часове децата участват в разнообразна спортна програма с баскетбол, зумба, футбол, плажен волейбол, мини олимпийски игри, уъркшопи и др. Организират се състезания, вечерни шоу програми, дискотека, вечер на ужасите и др.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в резиденцията на училището The Lofttown в модерни и просторни стаи с 1-2 легла (самостоятелните стаи са срещу доплащане), собствен санитарен възел и климатик. Има възможност за настаняване и при приемни семейства.

Екскурзии

За всеки двуседмичен престой са предвидени една целодневна до Tossa de Mar, Pals, Cadequés and Gerona, Sitges, Tarragona, Castelldefels и две полудневни екскурзии до Sagrada Familia and Park Güell, Pueblo Español, Montjuic and the magic fountain, Tibidabo Amusement Park, Olympic Canal и др.

 

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
Summer Camp EUR 2155 EUR 4155

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса – EUR 35.
  • Трансфер от/до летище – EUR 190/ двупосочно.
  • Допълнителна нощувка – EUR 95.
  • Допълнително заплащане за уроци по водни спортове (ветроходство, stand up paddleboarding и др) – EUR 310/ за 2 седмици.

 

Още езикови ваканции на испански език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.