Изберете страница

Caxton College

Местоположение: Валенсия, Испания

Възраст на учениците: 7-18 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Периоди: юни – юли

Езици: Английски език, Испански език, Френски език и Немски Език

Език

, , ,

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение 

Град Пузол е разположен на 20 км от Валенсия и на 3 км от плажовете на Средиземноморското крайбрежие на Испания. Caxton College е основан през 1987 г. и днес се счита за един от най-добрите частни колежи в Испания, с изключително висок стандарт на обучение.

Училището 

Училищната база заема площ от 42 декара, с отлични съоръжения и модерни учебни технологии. Класните стаи са оборудвани с интерактивни бели дъски, компютърни зали, научни лаборатории, специализирани кабинети за музика, изкуство и готварство, театрална зала, тенис кортове, вътрешен и външен басейн, футболно игрище.

Програми

Summer camp – включва: 15 урока по 60 минути седмично подготовка по английски или испански език (сутрин и следобед); спортни, развлекателни дейности и клубове по интереси – готварство, мастер шеф, космос, екопланета, кино, дебати, изкуство и занаяти, викторини, плуване и др. Периоди: (01.07 – 30.07)

English Sports Camp (7-12г.) – включва 3,5 часа теоретични и практически занимания по баскетбол или футбол с професионални треньори; плуване, атлетика и програма с активности. Периоди: (28.06-03.07, 05.07 – 10.07 / 12.07 – 17.07)

Challenge Camp (8-12г.) – програмата е двуезична с немски и френски език, и включва: граматически игри, културни проекти, музикално шоу и развлекателни дейности. Периоди: (28.06 – 03.07)

Настаняване 

Настаняването е на пълен пансион в самостоятелни стаи в приемни семейства, говорещи испански и английски език. Това позволява на учениците да упражняват езика, да се запознаят с местния начин на живот и културата на страната, а също и с традиционната испанска кухня.

Екскурзии 

Всяка събота се организира екскурзия до забележителности в областта.

Такси*

 Програма 2 седм. 4 седм.
Summer camp с английски/ испански език EUR 1595 EUR 2360
Sports Camp EUR 1865 EUR 2690
  • Трансферът от/до летището е включен към цената.
  • Доплащане за допълнителни занимания по: плуване – EUR 187 (4 седмици), тенис – EUR 176 (4 седмици)

*Информацията за таксите е от 2021 година. Очаквaме от училището актуална информация и цени за 2022 в съвсем скоро време. При интерес, моля свържете се с нас.

Още езикови ваканции на испански език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на френски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на немски език може да намерите тук.

висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, education in London, Висше образование