Изберете страница

Caxton College

Местоположение: Валенсия, Испания

Възраст на учениците: 7-18 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Периоди: юни – юли

Езици: Английски и Испански

Език

, , ,

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение 

Град Пузол е разположен на 20 км от Валенсия и на 3 км от плажовете на Средиземноморското крайбрежие на Испания. Caxton College е основан през 1987 г. и днес се счита за един от най-добрите частни колежи в Испания, с изключително висок стандарт на обучение.

Училището 

Училищната база заема площ от 42 декара, с отлични съоръжения и модерни учебни технологии. Класните стаи са оборудвани с интерактивни бели дъски, компютърни зали, научни лаборатории, специализирани кабинети за музика, изкуство и готварство, театрална зала, тенис кортове, вътрешен и външен басейн, футболно игрище.

Програми

Summer camp – включва: 15 урока по 60 минути седмично подготовка по английски или испански език (сутрин и следобед); спортни, развлекателни дейности и клубове по интереси – готварство, мастер шеф, космос, екопланета, кино, дебати, изкуство и занаяти, викторини, плуване и др.

English Sports Camp (7-12г.) – включва 3,5 часа теоретични и практически занимания по баскетбол или футбол с професионални треньори; плуване, атлетика и програма с активности.

Challenge Camp (8-12г.) – програмата е двуезична с немски и френски език, и включва: граматически игри, културни проекти, музикално шоу и развлекателни дейности.

Настаняване 

Настаняването е на пълен пансион в самостоятелни стаи в приемни семейства, говорещи испански и английски език. Това позволява на учениците да упражняват езика, да се запознаят с местния начин на живот и културата на страната, а също и с традиционната испанска кухня.

Екскурзии 

Всяка събота се организира екскурзия до забележителности в областта.

Такси*

 Програма 2 седмици 4 седмици
Summer camp с английски/ испански език EUR 1595 EUR 2360
Sports Camp EUR 1865 EUR 2690
  • Трансферът от/до летището е включен към цената.
  • Доплащане за допълнителни занимания по: плуване – EUR 187 (4 седмици), тенис – EUR 176 (4 седмици)

*Информацията за таксите е от 2023 година. Очаквaме от училището актуална информация и цени за 2024 в съвсем скоро време. При интерес, моля свържете се с нас.

 

Още езикови ваканции на испански език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.