Изберете страница

Rugby School

Местоположение: Rugby,UK

Възраст на учениците: 12 – 16 години

Продължителност: 2 седмици

Период: 04.07 – 17.08.2024г.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

За училището

Основано през 1567 г., Rugby School е едно от най-старите и престижни пансионни училища в страната. Разполага с невероятни съоръжения, включително театрална зала, спортен център и плувен басейн. Много известни личности като Луис Карол – авторът на „Приключенията на Алиса в страната на чудесата“, са живяли и учили тук. Rugby School обаче е най-известно като мястото, където Уилям Уеб Елис – бивш ученик – по време на игра на футбол, хваща топката с ръце и по този начин изобретява играта ръгби.

 

Програми

Summer Course – Програмата се състои от 15 часа подготовка на седмица в комбинация с различни следобедни активности и развлекателни социални игри и дейности вечер, като Disco, Trash Fashion, Mocktail Making, Secret Cinema, Talent Show, спортове и други.

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в единични, двойни и по-големи стаи с общ санитарен възел.

 

Екскурзии

Организират се целодневни екскурзии до Кеймбридж, Warwick, Stratford Upon Avon, Лондон, Бирмингам, както и посещения на замъци, дворци и круиз с лодка и вечеря.

 

Такси

Програма  2 седмици
Summer Program GBP 1800

 

Допълнителни такси:

  • Трансфери от/до летище Heathrow – GBP 200/ в посока, Gatwick – GBP 200/ в посока, Stansted – GBP 200/ в посока, Luton – GBP 150/ в посока. Може да бъде организиран групов безплатен трансфер, с условие, че ще има изчакване на летището около 2 часа с представител на училището.