Изберете страница

Rugby School

Местоположение: Rugby,UK

Възраст на учениците: 12 – 17 години

Продължителност: 2 – 3 седмици

Начални дати: 06.07 – 11.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

За училището

Основано през 1567 г., Rugby School е едно от най-старите и престижни пансионни училища в страната. Разполага с невероятни съоръжения, включително театрална зала, спортен център и плувен басейн. Много известни личности като Луис Карол – авторът на „Приключенията на Алиса в страната на чудесата“, са живяли и учили тук. Rugby School обаче е най-известно като мястото, където Уилям Уеб Елис – бивш ученик – по време на игра на футбол, хваща топката с ръце и по този начин изобретява играта ръгби.

 

Програми

Summer Course – програмата се състои от 15 часа подготовка на седмица в комбинация с различни следобедни активности и развлекателни социални игри и дейности вечер като Disco, Trash Fashion, Mocktail Making, Secret Cinema, Talent Show и други.

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в единични, двойни и по-големи стаи с общ санитарен възел.

 

Екскурзии

Организират се целодневни екскурзии до Кеймбридж, Warwick, Stratford Upon Avon, Лондон, Бирмингам, Ливърпул, Blist Hill, както и посещения на замъци, дворци и круиз с лодка и вечеря.

 

Такси

Програма  2 седмици 3 седмици
Summer Program GBP 1800 GBP 2600

 

Допълнителни такси:

  • Трансфери от/до летище – LHR – GBP 240 в посока, LGW – GBP 280 в посока, Stansted – GBP 200 в посока, Birmingham – GBP 100 в посока.
Висше образование в чужбина, education in London, висше образование в Италия, Висше образование