Изберете страница

Bell St Albans

Местоположение: St Albans, UK
Продължителност: 1-11 седмици
Начални дати: март – октомври
Възраст на учениците: 11–17 години

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Местоположение

Сейнт Олбънс е спокойно градче близо до Лондон, намиращо се между академичните градове Оксфорд и Кеймбридж. Целогодишният учебен център с площ 60 акра площ е безопасно и уютно място за обучение, чудесно за езикови ваканции. Основната сграда на Bell St Albans е във викториански стил и е разположена сред прекрасна градина за отдих.

 

Програми

English Explorer (пролет, лято, есен) – Програмата включва 15 часа обучение по английски език и 9 часа разнообразни следобедни занимания на седмица. Обучението е фокусирано върху тематични проекти, като всяка седмица обхваща различна тема: животът в Лондон, фантастични фестивали, мода и храна, граждани на 21 век, епични приключения и много други. Учениците могат сами да конструират програмата си като изберат допълнителни занимания всяка седмица – различни спортове, изкуство, журналистика, здраве и фитнес.

Извън тези програми курсистите участват в безброй развлекателни занимания през деня, вечер и през уикендите.

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в общежитието на училището в стаи с две до пет легла, бани и тоалетни в коридора. Момичетата и момчетата се настаняват отделно.

 

Екскурзии 

Всяка седмица се органзират по две целодневни екскурзии до Лондон, Оксфорд, Кеймбридж и Брайтън, с посещения на забележителности, музеи и др.

Такси

 Програма Начални дати 2 седмици 3 седмици
English Explorer

Пролет: 24.03 – 27.04

Есен: 13.10 – 02.11

GBP 2120 GBP 3180
Лято: 02.06 – 17.08

GBP 2790

GBP 4185

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса – GBP 95.
  • Трансфери са включени в цената на курса от/до летища London Heathrow / London Stansted в официалните дни на пристигане и заминаване в интервала 10:00 – 17:00 часа. Трансферите извън тези часове се заплащат допълнително.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – GBP 60 в посока.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Отзиви

Бъдете първият написал отзив за “Bell St Albans”