Изберете страница

27 годишният Макс Пирски е отличен в категория „Изкуство” за работата си по проекти на Nike, American Greetings и Cirrus Owners & Pilots Association.

Престижната европейска класация на списание Forbes „30 under 30” (30 под 30г.) отличи седем наши млади лидери за постиженията им в 3 основни категории – социално предприемачество, индустрия и изкуство.

Един от тях е графичният ни дизайнер Макс Пирски, който завърши своето образование в IED Флоренция и е отличен в категория „Изкуство”.

Forbes 30 Under 30 Europe ARTS List класира младите лидери в областта на модата, изкуството, дизайна, фотографията и илюстрацията. Целта на класацията е да отличи най-добрите таланти в тези области на целия европейски континент.

Българсият дизайнер Макс Пирски е завършил Международна гиманзия „Златарски” и след това магистратура по Графичен дизайн в Istituto Europeo di Design във Флоренция.

В момента се занимава с графичен дизайн и работи като фрийлансър основно върху проекти за създаване на фирмена идентичност.

През годините е работил по разнообразни проекти и за различни компании, като Nike, American Greetings и Cirrus Owners & Pilots Association.