Cambridge School of Visual and Performing Arts

Местоположение: Кеймбридж Великобритания

Възраст на учениците: 15 – 18 години

Продължителност: 2 – 6 седмици

Начални дати: 2.07. – 13.08. 

Описание

Училището

Cambridge School Of Visual And Performing Arts е разположено в центъра на Кеймбридж и разполага с великолепна база на три етажа със специализирани студиа за интериорен и продуктов дизайн, архитектура, графики и илюстрации, фотография и изобразително изкуство, мода и грим, драма, звукозаписно студио и други.

Програми

Art & Design, 15-18 г. – 30 урока по 45 минути на седмица с професионални художници. Не се изучава английски език, предлага се различна дисциплина на фокус всяка седмица: фотография, изобразително изкуство, дизайн на бижута, графика и илюстрация, интериорен дизайн.

Fashion Course – учениците придобиват нови умения за изразяване на креативността си, запознават се с бизнес страната на модната индустрия. Курсът е с продължителност от 2 седмици и не се изучава английски език.

Film making Course, 02.07. – 16.07. – подходящ за ученици с интерес към филмовата и телевизионна индустрия. В обучението се включват планери, изследвания и практически експерименти.

Drama, 15-18 г. – 35 урока по 45 минути на седмица с професионални актьори. Не се изучава специализирано английски език. Учениците могат да изберат една от двете насочености на програмата: Musical Theatre (провежда се за две седмици от 2.07. до 16.07. и от 30.07. до 13.08.) и Acting/Physical Theatre (2.07. – 13.08.)

Portfolio Preparation Course – специализирана програма за ученици над 16 години, които искат да продължат образованието си в топ академия за изкуства. Курсът е с продължителност 3 седмици и обхваща следните теми: Fashion,  Graphic Design, Illustration, Surface Design, 3D Design, Photography, Moving Image и Drawing.

Настаняване

Настаняването е в модерни самостоятелни стаи със собствен санитарен възел. Общежитието е само на няколко минути пеша от училището, с включен пансион.

Екскурзии

 

Програмите включват разнообразие от вечерни активности и една целодневна екскурзии за всеки 2 седмици курс.

Такси

  2 седмици 3 седмици 4 седмици
Art&Design Course GBP 2350 GBP 3525 GBP 4700
Fashion Course GBP 2350
Film making Course GBP 2350

Drama Course

 

GBP 2350
Portfolio prep GBP 3525

 

  • Регистрационна такса – GBP 100.
  • Трансферите са включени в цената в определен интервал на пристигане и заминаване.

 

Не се колебайте да се свържете с агенция Скай Лайнс.

* задължителни полета