Изберете страница

Онлайн езикови курсове за деца и възрастни

Онлайн курсовеВ света на технологиите и иновациите, онлайн езиковите курсове стават все по-достъпни от комфорта на домовете ни.

Редица чуждестранни езикови школи и учебни заведения с дългогодишен опит предлагат разнообразни онлайн програми. Обучението е съобразено с нуждите на курсистите, а графикът за провеждане на езиковите курсове е гъвкав и позволява максимално удобство.

При дистанционно обучение ще се възползвате от експертния опит на квалифицирани преподаватели, групови уроци в международна среда. Ще имате директен достъп до специализирани учебни материали и персонално внимание. Предлагат се онлайн езикови курсове за възрастни и деца, както и индивидуални онлайн уроци.

Интерактивното езиково обучение позволява да се докоснете до успешните учебни практики на международно признати школи и колежи без това да е обвързано с пътуване в чужбина. По този начин ще можете успешно да съчетаете ежедневните си задачи с изучаване на нов език.

[accordion][pane title=“Прочети повече“]

Онлайн програми на английски, немски, испански, италиански и френски език се предлагат от акредитирани учебни заведения, като при успешно завършване на програмата, получавате сертификат.

Интерактивното обучение включва групови уроци, самостоятелна подготовка и домашна работа всеки ден. Засягат се основните компоненти – четене, слушане с разбиране, говорене и писане. Често заданията са свързани със заобикалящия ни свят – статии във вестници и списания, филми, книги, спорт и хобита. По този начин се обогатява лексиката по интересен и ненатоварващ начин. При дългосрочни курсове се включват ежеседмични тестове за следене на прогреса на всеки курсист, както и индивидуално събеседване с преподавател, за работа върху проблемите в езика.

За тези, които търсят бърз напредък за кратък период от време, се предлагат индивидуални онлайн уроци по език или в малки групи – до 4 човека. При този тип обучение можете да наблегнете на специфични нужди – медицина, право, бизнес, академично обучение и др.

Скай Лайнс с радост ще предложи най-подходящия курс и учебно заведение за индивидуалните Ви нужди. Можете да се свържете с нас за специални оферти.

[/pane][/accordion]