Изберете страница

City University London

Дестинация: Великобритания
Език: Английски
Учебни дисциплини: Бизнес и финанси, Изкуство, мода, дизайн, медии, Инженерни науки, Медицина, Право и криминология, Социални науки, Физика, математика и компютърни науки, Хуманитарни науки
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttp://www.city.ac.uk/

За университета

City University London е водещ световен университет с над 100 годишен опит в образованието и научните изследвания. Със завидно централно разположение в Лондон, той е сред малкото университети, чиято дейност е посветена не само на академичното усъвършенстване. В City University London се поставя силен акцент върху бизнеса и професионалната насоченост на знанията и уменията, които студентите придобиват и развиват. CUL е горд с качеството на образованието и научната си дейност и с мястото си сред водещите университети във Великобритания и в света.

Местоположение

City University London е разположен в Ислингтън, в централен Лондон. Той предлага широк спектър от различни видове настаняване. Реновираните и модерни общежития,са много близо до главните учебни сгради.
Университетът има шест училища, в които се акцентира върху бизнеса, правото, обществени и здравни науки, изкуство и социални науки, информатика, инженерни и точни науки. В City University London се обучават най-голям брой чуждестранни студенти в сравнение с всички университети във Великобритания. Те създават космополитна и жизнена среда, която подпомага обучението им. Центърът за международни студенти към университета съдейства на новите ученици с практически насоки и улесняват устройването им.

Кратки факти:

  • City University има опит с над 24 000 студенти от над 160 държави и с над 700 човека академичен персонал от над 50 държави.
  • Сред световноизвестните възпитаници на университета са индийският духовен водач и политически лидер Махатма Ганди и бившите министър–председатели на Великобритания Маргарет Тачър и Тони Блеър.

Програми

Списък с бакалавърски програми

Списък с магистърски програми

City University London предлага над 150 следдипломни курсове, които помагат на студентите да развият кариерата си.

Такси

Размерът на таксите за студенти от ЕС все още не е потвърден. Моля, обърнете се към „Скай Лайнс“ за повече информация. Можете да се свържете с нас на телефон 02 987 9958 или на имейл info@skylines-bg.com.

Категории

висше образование в Италия, Висше образование в чужбина, Висше образование, education in London