Изберете страница

Изгради успешно своето портфолио – Уебинар с NABA

Искате ли да знаете как да подготвите креативно портфолио, за да бъдете приети в мечтаната от Вас специалност?

Не пропускайте креативния семинар на Nuova Academia di Belle Arti (NABA)! Той ще се състои на 21 ноември, вторник, от 18:30 часа в Zoom, и на него ще научите как да подготвите своето портфолио така, че да бъдете успешно приети в една от най-добрите дизайнерски академии!

Присъствието на уебинара е безплатно, но е необходима предварителна регистрация.

РЕГИСТРАЦИЯ

Какво ще включва уебинарът?

Креативно портфолио – какво е портфолио, колко голямо трябва да е, какво да включите в него
• Кои са най-често допусканите грешки
Примери

За Nuova Accademia di Belle Arti, Milano (NABA)

NABA е еднo от най-престижните учебни заведения за изкуства в Италия. Разполага с бази в Милано и Рим. Академията се гордее с класацията на QS World University Rankings за 2023г, където за трета поредна година е първата и единствена академия за изкуства в Италия сред 100те най-добри университети в сферата Art&Design (QS World University Rankings® by Subject named NABA as the first and only Italian Academy of Fine Arts among the 100 best universities in the Art & Design field).

Студентите имат занятия в модерни класни стаи; шивашки ателиета, лаборатории за графичен дизайн, 2D и 3D моделиране и други. В обучението са включени и задължителни практиктически уроци, които се провеждат в колабoрация със световноизвестни брандове. Програмите са на английски и италиански език.

Участието в креативния уебинар е напълно безплатно и е насочено към кандидати, които се интересуват от подготовката и обучението в бакалавърски и магистърски програми на академията.

За да ви изпратим линк и инструкции за достъп до креативния уебинар на 21 ноември, моля, попълнете следната регистрационна форма >>.