Изберете страница

Презентации на Università Cattolica del Sacro Cuore

Запознайте се лично с най-големия частен университет в Италия и един от най-добрите в страната за обучение по бизнес, мениджмънт, международни отношения и медицина на английски език!

Представители на Università Cattolica del Sacro Cuore ще ви очакват:

  • на 6 март, понеделник, в София, в Grand Hotel Millennium Sofia от 18:30 часа
  • на 7 март, вторник, в Пловдив, в Ramada Hotel Trimontium, от 18:30 часа

Научете повече за програмите, които можете да изчувате на английски и италиански език, процесът по кандидатстване, такси, възмомжности за стипендии и бъдеща професионална реализация.

Присъствието на събитието е безплатно след предварителна регистрация. Можете да я направите на линка по-долу:

РЕГИСТРАЦИЯ

Повече за Università Cattolica del Sacro Cuore

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC) е най-големият частен университет в Италия и един отнай-големиъте в Евроа. Разполага с бази в Милано, Рим, Бреша и Пиаченца-Кремона. Елитната школа заема челната позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия и се нарежда сред 500-те университета с най-всеобхватни програми в света.

Университетът предлага бакалавърски и магистърски програми и едногодишни специализации на английски и италиански език в различни сфери – икономика, бизнес, медицина, право, социални и хуманитарни науки, и дори агрономия.

Сред възпитаниците на UCSC се открояват много именити представители на бизнеса и политиката в Италия – бившият председател на Европейската комисия – Романо Проди, бившият главен изпълнителен директор на „Дукати” – Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” – Енрико Матей.

На предстоящата презентация ще имате възможност да научите повече за UCSC и да прецените предимствата на учебното заведение.

Напомняме, че присъствието на събитието е безплатно. Необходима е предварителна регистрация ТУК!