Изберете страница

Семинар на Istituto Marangoni

Една от най-известните италиански академии за мода и дизайн – Istituto Marangoni – ще запознае българските-кандидат студенти с програмите си, възможностите за стипендии и кариера. Събитието ще се състои на 20 април от 11 ч. в Grand Hotel Millennium Sofia.

Веднага след него ще има и допълнителна сесия – Portfolio tips and tricks! Ще научите много полезни неща за това как да изготвите портфолиото си, за да бъдете приети в акадамията!

РЕГИСТРАЦИЯ

Институтът разполага с кампуси в Милано, Флоренция, Париж, Лондон, Мумбай, Дубай, Шанхай, Женшен и Маями.Студентите имат възможност да изберат своя кампус, както и да комбинират своето обучение в няколко.Институтът предлага широка гама от бакалавърски програми в направленията Fashion Design, Fashion Styling, Fashion Business, Interior Design, Product Design, Visual Design, Multimedia Arts, Arts Curating с различни специализации.
Магистърските програми включват Fashion Design, Fashion Styling,Fashion Business,Interior Design,Product Design, Visual Design, Multimedia Arts, Art Curating,Fragrances and Cosmetics.

Istituto Marangoni акцентира си върху практиката по реални проекти и колаборациите с известни модни къщи и марки. Студентите възможности за стаж в големи и световноизвестни компанни. Редица известни модни дизайнери и професионалисти са се дипломирали или са били свързани с института през годините, спомагайки за неговото утвърждаване като водеща институция в света на модата.

Участието в семинара е напълно безплатно и е насочено към кандидати, които се интересуват от обучение в бакалавърски, магистърски и кратки курсове на академията.

За да запазите своето място на 20 април, моля, попълнете следната регистрационна форма >>.