Изберете страница
h-farm school

Срещни се с представител на иновативното пансионно училище H-FARM

Срещни се с представител на иновативното пансионно училище H-FARM

На 24 февруари от 11:00 до 19:00 часа едно от най-иновативните европейски пансионни училища H-FARM International School организира индивидуални срещи с родители и презентация в Grand Hotel Millennium Sofia.

Средното образование е повече от важно за всяко едно дете и затова много семейства залагат на пансионно училище в чужбина, а Италия е сред най-предпочитаните дестинации. Разположеното в Тревизо, Италия, частно международно училище H-International School привлича кандидати с първокласна академична подготовка, насочена към културата на дигиталните иновации, модерен кампус и разнообразни образователни програми.

Събитието е безплатно и ще се състои на 24 февруари 2024 г. в зала „Колумб“ в Grand Hotel Millennium Sofia. Регистрирайте се и запазете своето място!

H-FARM International School – едно уникално образователно пътешествие за готови за бъдещето и
международно ориентирани ученици.

Кампусът на училището е разположен в изключително зелена зона на град Тревизо, близо до Венеция и Падуа.

На територията на кампуса има модерен спортен център с игрища, фитнес зала, стена за катерене, площадка с изградени съоръжения за скейтборд и колела.

Училището предлага международната програма IB от ранна възраст до дипломирането.

Основаното през 2005 г. се превръща в иновативен образователен център с достъп до едни от най-предпочитаните университети по света.

Програма на събитието:

24 февруари 2024 г. в зала „Колумб“ в Grand Hotel Millennium Sofia

11:00 – 19:00 ч. – Индивидуални срещи с представител на H-FARM International School

14:30 ч. – Презентация, на която ще може да научите от първо лице за обучението в пансионното училище, настаняването, таксите и условията.

h-farm

Защо да изберете H-FARM International School?

Обучение по международната IB програма

H-FARM International School предлага международната програма IB от ранна възраст до дипломирането:

  • Primary Years Programme – програма за деца на възраст между 3 и 10 години, която развива знанията на учениците чрез шест интердисциплинарни теми, за да насърчи техните комуникационни, изследователски, мисловни, социални и самоуправляващи се умения, както и множество нагласи.
  • Middle Years Programme – петгодишна програма за учеиници на възраст между 11 и 16 години. По време на програмата учениците получават знания по всичките осем предмета определени от IB програмата: език и литература, човек и общество, науки, математика, изкуства, дизайн, физическо и здравно образование.
  • Diploma Programme (DP) – това е двугодишна международно призната образователна програма за ученици на възраст от 16 до 19 години, желаещи да продължат образованието си в университет.
Иновациите срещат академичния опит

Иновативният комплекс, разположен на 51 хектара, е един от най-модерните образователни паркове, строени в Европа в последните няколко години.

Модерен и зелен кампус

Кампусът на училището включва 51 хектара и съчетава в себе си модерното и практичното. Всяка една сграда се захранва от фотоволтаична и геотермална система. В района на кампуса има повече от 5000 дървета, цветя и храсти, като всяка година има ученическа инициатива за засаждане на овошки.

С модерни системи училището е постигнало 100% въглеродно неутрален кампус със 100% възобновяема енергия и 100% устойчива мобилност.

Десетки спортни занимания

Сред най-популярните видове спорт, които могат да се практикуват в училището, са баскетбол, волейбол, футбол, голф, ръгби, тенис и лека атлетика. Училището разполага с открито и закрито игрище за волейбол.

На територията на кампуса има още фитнес зала, стена за катерене, площадка с изградени съоръжения за за скейтборд и колело BMX. Организират се и много културно-развлекателни събития.

Избор при пансионно настаняване

Училището предлага две опции за настаняване – в приемни семейства, както и в общежитие с възпитатели – в двойни и самостоятелни стаи.

Агенция „Скай Лайнс“ е официален представител на H-FARM International School за България. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на ученика са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към училището, както и съдействие преди заминаване.