Изберете страница
IB диплома

Уебинар на тема „IB Diploma или Swiss Maturite”

Все повече деца и родители се спират на Швейцария като желана дестинация за обучение. Макар да имат голям избор от образователни програми в швейцарските пансионни училища, безспорно най-атрактивните сред тях са Swiss Maturite (швейцарска матура) и IB Diploma (International Baccalaureate).

За да научите повече за предимствата на всяка една от програмите и какви възможности Ви дават за продължаване в престижен университет, Ви каним на уебинар на тема „IB Diploma или Swiss Maturite” на 04.04., вторник, от 18:30 часа. Водещ на онлайн събитието ще бъде Марк Силвърстейн, директор отдел „международен прием“ в един от най-селективните колежи в Швейцария – Saint Charles.

РЕГИСТРАЦИЯ

Повече за College et Lycee de Saint Charles

Колежът, който ще бъде домакин на онлайн събитието, се намира във френската част на Швейцария. Основано през 1897 г., Collège et Lycée Saint-Charles е селективно училище с модерен кампус, което се намира в подножието на великолепен замък.

Обучението е или по швейцарската образователна система – Swiss Maturite, или по международната IB Diploma Program. Чуждестранните възпитаници, избрали Swiss Maturite, получават швейцарска диплома за средно образование. Те могат да продължат образованието си в селективните швейцарски университети без да се явяват на кандидатстудентски изпити.

На уебинара на 04.04., освен информация за две от най-атрактивните програми за средно образовани – IB и Swiss Maturite, г-н Силвърстейн ще Ви разкаже и за процеса по кандидатстване в едно такова селективно международно училище – College et Lycee Saint Charles. Ще научите повече и за летните езикови ваканции, които колежът предлага.

Събитието е безплатно след предварителна регистрация чрез формата по-долу.

На посочения от Вас имейл при регистрация ще получите повече детайли и линк за включване в уебинара.