Уебинар: Прoграми, отворени за кандидатстване в Radboud University

Най-добрият научно-изследователски университет в Холандия за 2019-та – Radboud University ви предоставя възможност да разговаряте с негов представител по въпроси, които ви вълнуват, без да напускате своя дом! Вярваме, че подобна среща би била интересна и полезна за вас, затова ви каним да се присъедините към уебинарa на 25 март 2019 г. от 19:00 до 20:30 часа българско време.

Научете повече и заявете участие тук: РЕГИСТРАЦИЯ

За Radboud University:

Разположен в най-стария град в Холандия – Неймехен, Radboud University е една от водещите академични институции в Холандия, която заема челни позиции в световните класации за висше образование.

 • През 2019-та, Radboud бе обявен за най-добър многопрофилен традиционен университет в Холандия от престижната Класация Keuzegids Universiteten;
 • 9 от магистърските програми са на челна позиция като най-предпочитани от студентите в Холандия (Keuzegids Masters 2018);

Институцията е най-големият реципиент на европейски субсидии за научни изследвания в Холандия и се гордее с факта, че четирима от министър-председателите на страната са бивши възпитаници на учебното заведение.

Какво ще представлява уебинарът?

 • Онлайн презентация на университета и програмите, които все още са отворени за кандидатстване, водена от представител на университета.
 • В онлайн семинара ще вземе участие български студент от факултета по точни науки, както и представител от агенция Скай Лайнс.
 • Ще можете да зададете своите въпроси писмено.

За кого е предназначен той?

 • За всеки, който вече е кандидатствал и желае да се запознае с практическата страна на обучението и живота в Nijmegen.
 • За всеки, който желае тепърва да кандидатства за старт на обучението от есента на 2019.
  • Почти всички програми все още са отворени за кандидатстване. Можете да изберете бакалавърска програма в областта на култура и история, бизнес и икономика, комуникации, философия и политика, химия, компютърни науки; или да кандидатствате за магистратура в области като право, бизнес и икономика, поведенчески и социални науки, география и околна среда, комуникации, информационни технологии, публична администрация и политика, култура и история, точни науки.

Ако имате въпроси, свързани с учебния процес, подготовката на документи или условията на живот в Холандия, възползвайте се от шанса да получите отговорите напълно безплатно в рамките на предстоящия уебинар.

Полезна информация: Крайни срокове за кандидатстване*:

 • 1 май (със съдействие от университета за организиране на настаняване);
 • 1 юли (без съдействие от университета за организиране на настаняване).

*Сроковете може да варират и е важно да се проверява крайният срок за желаната програма.

Научете повече и заявете участие тук: РЕГИСТРАЦИЯ.