Начало » Новини » До 100% стипендия за таксите за обучение в новата бакалавърска програма на Tokyo International University – Digital Business and Innovation.

До 100% стипендия за таксите за обучение в новата бакалавърска програма на Tokyo International University – Digital Business and Innovation.

Престижният японски университет Tokyo International University, представя своята нова бакалавърска програма – Digital Business and Innovation с възможност за до 100% стипендия за таксите за обучение.

 

Tokyo International University представя своята най-нова бакалавърска програма– Digital Business and Innovation. Програмата е със старт на обучение от Април и от Септември 2020 г. Програмата е с продължителност 4 години и се преподава изцяло на английски език. Студентите ще имат възможност да изучават най-новите дигитални технологии и да развиват уменията, необходими за истинската иновация в света на бизнеса.

Програмата включва ключови дисциплини за сферата като:

  • Global Business Management;
  • Entrepreneurship & Innovation;
  • Digital Strategies and IT;
  • Analytics and AI;
  • Digital Marketing;
  • Digital Finance & Fintech;

Tokyo International University предлага възможности за стипендия за обучение по тази програма, като наградените стипендии са в размери от 30% до 100%.

Кандидатите за бакалавърската програма имат следните възможности за подаване на документи:

Прием пролет 2020 (Април):

КандидатстванеРезултати
26 юни – 10 юли 2019 г.5 август 2019 г.
11 септември – 5 октомври 2019 г.28 октомври 2019 г.

 

 

За повече информация относно кандидат-студентската процедура и необходимите документи, можете да се свържете с нас на тел. 02/987 99 58, или на e-mail: info@skylines-bg.com