Начало » Новини » University of Twente с 4 отличени магистратури в престижна класация

University of Twente с 4 отличени магистратури в престижна класация

Най-новото издание на класацията Keuzegids Masters за магистърски програми на университети в Холандия, University of Twente продължава да се изкачва в ранкингите. 4 от магистърските му програми на английски език имат специални отличия за качество на обучението:

  • Geo-Information Science & Earth Observation
  • Methodology and Statistics for the Behavioral, Biomechanical and Social Sciences
  • Applied Mathematics
  • Industrial Engineering and Management

Една от тези програми – Geo-Information Science & Earth Observation, има изключителните 92 точки при максимални възможни 100.

„Изключително съм горд от оценката, която нашите студенти дават на образователните ни програми. Почти половината ни магистратури са определени за най-добри в сферата си. Преподавателите ни полагат много усилия, и тези усилия дават отличен резултат. За нас е важно, че студентите ни са доволни от обучението.“, заяви Том Палстра, ректор на University of Twente.

Класацията на най-добрите университети в Холандия

The Keuzegids Masters е годишна класация, която оценява магистърските програми, предлагани от всички университети. нПрограмите се класират на база оценката на студентите от National Student Survey за последните 3 години. За кандидат-магистрите изданието е чудесен източник на информация, на базата на която да вземат решение къде да продължат академичното си образование.