» » Стипендии до 10 хиляди франка за обучение в Swiss Education Group

Стипендии до 10 хиляди франка за обучение в Swiss Education Group

Ако имате желание да пътувате по света и да работите в разнообразнa културнa и професионалнa средa, ако искате да придобиете образование и лидерски умения, необходими за успех в днешния конкурентен свят, кандидатствайте за стипендия в колежите на Швейцарската образователна група, която включва четири от най-престижните училища по хотелски мениджмънт и туризъм в света!

Мрежата на SEG включва повече от 20 000 завършили студенти, които работят в над 60 страни по целия свят и заемат водещи позиции в хотелски вериги като Marriott, Ritz-Carlton, Radisson, Hilton и др.

Отлично съчетание между прочутите швейцарски практики и съвременния американски опит в мениджмънта подготвя дипломаните на SEG за кариера на най-високо ниво.

Най-мотивираните кандидат-студенти могат да спечелят една от следните стипендии за обучение в Швейцария:

  • Стипендия на стойност до 10 000 франка, валидна за всички бакалавърски програми, предлагани от колежите, включени в групата. Наградите могат да бъдат на стойност 3000, 5000, 7000 или 10 000 швейцарски франка.
  • Стипендия за обучение в размер на CHF 39 107 за програмата Bachelor of International Business in Hotel and Tourism Management със старт на обучение от юли 2019, достъпна в кампуса Le Bouveret на Cesar Ritz Colleges. Крайният срок за кандидатстване е 30 декември 2018 г.
  • Стипендия за обучение в размер на CHF 29 812 за програмата Bachelor of Business Administration in Hospitality Management със старт на обучение  – юли 2019 в Hotel Institute Montreux.

Стипендии за магистърски програми:

  • Стипендии до CHF 8000 се отупскат за всички магистърски програми, предлагани от  колежите, включени в групата.

Спечелването на стипендия се осъществява  на базата на успешен прием и проведено интервю.

При интерес от Ваша страна, можете да се свържете с екипа ни на тел. (02) 987-99-58 / 980-02-31, е-мейл: info@skylines-bg.com

Скай Лайнс е официален представител на SEG за България. Нашите услуги по време на целия кандидат-студентски процес са напълно безплатни. Ще се радваме да ви бъдем полезни! На добър час!