Колежите на Swiss Education Group сред световните топ 20 в QS University 2019

Колежите от групата на Swiss Education Group* са сред световните топ 20 в областта на хотелиерството по данни от класацията на QS University 2019.

Swiss Education Group, най-големият частен доставчик на обучение по мениджмънт на хотелиерството в Швейцария,категорично се наложи в Топ 20 в категорията Hospitality and Leisure Management в последните Quacquarelli Symonds (QS). Световни университетски класации бяха публикуван в края на месец февруари 2019.

Swiss Hotel Management School запази своето 7-мо място за трета поредна година  в топ 10  на най-добрите колежи по хотелски мениджмънт в света.

Другите 3 колежа от групата на Swiss Education GroupHotel Institute Montreux, Cesar Ritz Colleges Switzerland and IHTTI School of Hotel & Design Management също са класирани сред най-добрите 20 в световен мащаб.

Гордост за Швейцарската образователна група е и представянето на Кулинарната академия – Culinary Arts Academy Switzerland.  Кулинарната академия заема 21-во място в класацията. Това е единственият кулинарен институт, с място в класацията. Престижното класиране е свидетелство за високите академичните постижения на швейцарския подход към преподаването на кулинарите изкуства.

Регистрация за предстоящите презентации тук.


*Swiss Education Group (SEG) e Швейцарска образователна група, представляваща четири колежа по хотелски мениджмънт и една кулинарна академия. Базирани в седем кампуса в Швейцария. Групата има над 6500 студенти от над 110 страни. Кампусите са красиво разположени във френско и немско говорещите райони на Швейцария.

Swiss Education Group си партнира с University of Derby (UK), Northwood University (USA) и
Washington State University (USA), което гарантира, че квалификациите на студентите са международно признати. Курсовете се провеждат на английски език и всички училища предлагат дипломни, бакалавърски и магистърски програми, с разнообразни предмети и специализации. Като световен посланик на най-добрите швейцарски практики в областта на образованието в хотелиерство и кулинария, Swiss Education Group се радва на предимството, че е висока оценка от туристическия бранш и професионалистите в хотелиерството.