Изберете страница

Страстта към любимото дело и колежите на Swiss Education Group

 

Кристина има магистърска степен по международен мениджмънт на хотелиерството от Cesar Ritz Colleges. След образованието си в чужбина, тя натрупва опит в хотелиерството в различни 5 звездни вериги, заемайки позиции в почти всички отдели. Кристина не крие страстта си към индустрията и постигането на съвършенство в обслужването на клиенти, към пътуванията по света и опознаването  на хората и техните обичаи. В момента тя е регионален мениджър за Swiss Education Group, с мисия да вдъхновява младите студенти да поемат по пътя на бизнеса и хотелиерството и да преследват мечтите си.

 

Ето какво ни разказа Кристина за SEG:колежи-в-шввейцария

Swiss Education Group е глобален лидер в образованието в сферата на хотелиерството, туризма и бизнеса. С близо 40-годишен опит, уповаващ се на швейцарските традиции в хотелиерството, SEG се ангажира да оборудва утрешните професионалисти с лидерските и предприемачески умения, силно търсени в хотелиерската индустрия и извън нея. Колежите на Swiss Education Group предлагат широк спектър от курсове, включително летни програми, бакалавърска и магистърска степен, което позволява на учениците да избират програми, които отговарят на техните индивидуални потребности и интереси в международното обучение.

Намерили ли сте нещото, което ви кара да ставате всяка сутрин от леглото готови „да покорите света“?  Японците имат дума в езика си – „икигай“, която като значение носи в себе си “причината да бъдеш” , „разбери причината да си на тази земя”. Това е тяхната концепция за живота и ние от Swiss Education Group също смятаме, че човек трябва да открие своя „икигай“, да открие страстта, която го води напред.

Точно това търсим в бъдещите си студенти в Swiss Education Group – искаме да видим искрата в тях, да чуем музиката в тях, както казва един от страхотните ни декани Макс Бехешт.

Ние от Swiss Education Group вярваме,  че сферата на туризма и хотелиерството не е за всеки, не във всеки гори този пламък и нашата задача е да намерим тези хора и да им помогнем да стигнат там където ги води тази музика вътре в тях. Така те ще имат щастието да правят това, което им харесва, да са полезни на себе си и хората около себе си. Сигурна съм, че всички знаете как когато видите усмихнат човек неволно и вие се усмихвате. Същото е и когато вършите любимото си дело, вие разпространяване тази енергия и помагате на повече хора около вас да открият своята страст.

Обичаме да наричаме студентите си „аgents of excellence“ , защото ги учим да се стремят към съвършенство във всичко, което правят. И сега повече от всякога качеството във всичко, което правим е на дневен ред. За да сме конкурентни, за да оцелеем в тежката икономическа световна ситуация, трябва да се фокусираме върху всеки детайл, който стига до нашия клиент, който сега е много по-взискателен. Това винаги е била целта ни  – да научим студентите си да се адаптират към всяка ситуация и да знаят как правилно да използват придобитите знания и умения.

В колежите на Swiss Education Group градим репутацията си дълги години, събираме опит, развиваме програмите си така, че винаги да са актуални и полезни за нашите студенти. Разчитаме на дългогодишните си партньори, както в индустрията, така и от академичните среди.

Ако и Вие вярвате като нас, че трябва да сме подготвени за бъдещето и най-вече конкурентни със своите, знания, опит и престижно образование, ако смятате, че вашето „икигай“ е свързано със сферата на хотелиерството и туризма, то Швейцария и колежите в Швейцарската Образователна Група представляват отличния старт по пътя към успеха.“