Спечели стипендия за летен курс в NABA с „история без думи“!

posted in: Новини | 0

Италианската академия за мода, дизай и визулни комуникации – Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) обявява конкурс за стипендии за летните си програми в Милано и Рим.

20-те стипендии, които академията ще раздаде на най-талантливите кандидати, покриват 50% от таксата за обучение в двуседмичен летен курс в една от следните области: Design, Fashion, Fine Arts, Multimedia Arts, Communication, Italian Culture in Milan and Rome.

Какво е необходимо, за да се включиш в конкурса?

Попълнена апликационна форма, копие на лична карта и най-важното – креативен проект на тема „Voiceless Story”.

Ето и кратко описание на темата:

По време на вълнуващо приключение, далеч от своя дом, попадаш в магичен замък, заобиколен от непознати пътешественици, които също като теб са предприели пътуване по света в търсене на незабравими преживявания. Искаш да се запознаеш с тях и да им разкажеш историята си, но изведнъж осъзнаваш, че си загубил гласа си… След кратък миг на отчаяние, разбираш, че единствения начин да комуникираш с тях е чрез изображения.  За късмет, в раницата си както винаги носиш своя арт комплект за оцеляване (различни, ценни за теб предмети, скицник, бои, фотоапарат, изрески от вестници и списания, игла, конец и др…)  Как ще ги използваш, за да разкажеш кой си всъщност?

Използвай комплекта си за оцеляване и ни помогни да разберем повече за теб и това, от което се интересуваш. Оформи историята си в креативен проект, добави кратко описание, и ни го изпрати до 18 февруари.

Кой знае… Може твоята история да те изпрати на вълнуващ 2-седмичен курс в Рим или Милано, и то не кога да е, а в разгара на лятото!

Побързай! NABA очаква твоята история!