» » 50% стипендии за обучение по мода, дизайн, визуални изкуства и комуникации в Италия!

50% стипендии за обучение по мода, дизайн, визуални изкуства и комуникации в Италия!

Една от най-известните академии за мода и дизайн в Европа – Istituto Europeo di Design (IED), отпуска 38 стипендии на обща стойност 255 000 евро за едногодишни магистърски специализации. Всяка от стипендиите е под формата на 50% отстъпка от таксата за обучение в мастър курсовете на академията в сферите дизайн, мода, визуални изкуства и комуникации за учебната 2019/2020 година.

Как да участвате в конкурса?

Като изразите творческата си страна! За да спечелите стипендия, трябва да покажете своята креативност до 28 март 2019. За да го направите по най-добрия начин, изберете творчески инструмент, който би представил вас, интересите и амбициите ви. Отговорете чрез него на въпроса как програмата „ще се впише“ във вас и как вие ще се впишете в програмата. И можете да спечелите стипендия на стойност 50% от таксата за обучение.

Като официален партньор на IED за България, агенция „Скай Лайнс“ с радост ще ви съдейства безплатно за кандидатстването за стипендия. За повече информация за конкурса и изготвянето на необходимите документи, свържете се с нас на info@skylines-bg.com.

Ако не откривате програмата, която искате да учите, в IED, можете да разгледате и другите ни партньорски академии за мода и дизайн в Италия.