» » Стипендии до 60% за магистърски програми в NABA

Стипендии до 60% за магистърски програми в NABA

Конкурсът за стипендии

За да привлече най-големите млади таланти, NABA обявява конкурс за 40 стипендии от 20% до 60% за магистърски програми и едногодишни специализации по мода, дизайн и визуални комуникации.

За да участвате в конкурса е необходимо да подготвите креативен проект, темата на който е различна за всяка от осемте предлагани програми. Всеки кандидат за дадена магистратура или едногодишна специализация се бори за две стипендии по 20%, една от 40%, една от 50% и една от 60%. Те са под формата на отстъпка от таксата за обучение за избраната програма. Крайният срок за предоставяне на креативния проект и необходимите документи е 10 май 2019 година.

Програмите

Ето и програмите, за които можете да кандидатствате за стипендии.

Магистърски програми (Master of Arts)

Едногодишни специализации (Academic master):

В качеството си на официален партньор на NABA за България, Скай Лайнс с радост ще ви съдейства напълно безплатно в процеса по кандидатстване в конкурса за стипендии.

Повече за NABA

NABA – Nuova Accademia di Belle Arti, Milano, е иновативна академия за дизайн и изкуства. Тя e част от Laureate International Universities – международна мрежа от 80 партниращи си академии и университети в над 28 държави в света. През 1980 г. е призната и става част от системата „AFAM“ – Higher Education of Art and Music. NABA е първата академия, която предлага акредитирани програми в сферите: мода, графичен дизайн и дизайн.