Начало » Стипендии » Стипендии до 50% от Istituto Europeo di Design

Стипендии до 50% от Istituto Europeo di Design

Istituto Europeo di Design (IED) и Accademia di Belle Arti Aldo Galli  канят всички млади творци да превърнат идеите си в реални проекти, взимайки участие в конкурс за стипендии, покриващи до 50% от таксата за обучение за учебната 2019 година. Програмите, за които можете да кандидатствате за стипендия, са на ниво бакалавър и са в областта на дизайна, модата, визуалните изкуства, комуникациите и реставрацията.

Изкуството има универсална стойност, а културното наследство принадлежи на всички народи, но нима има по-добро място за обучение в тази сфера от Италия, която е сред най-богатите страни в света по отношение на художественото си наследство?

От 1966 г. насам Istituto Europeo di Design работи в областта на образованието и научните изследвания в областта на дизайна, модата, визуалните комуникации и управлението. Днес, IED е синоним на качествено образование и постоянно разширяваща се международна мрежа.

Стипендиите покриват 50% от таксите за обучение за бакалавърските курсове в Милано, Каляри, Флоренция, Рим, Торино, Венеция и Accademia di Belle Arti Aldo Galli в Комо.

Програмите, за които можете да спечелите стипендии

Дизайн

Interior Design

Interior and Furniture Design

Product Design

Transportation Design

Визуални изкуства

Fotografia

Sound Design

Video Design

Media Design

CG Animation

Graphic Design -Motion Graphic

Illustrazione e Animazione

Мода

Fashion Marketing

Fashion Marketing and Communication

Fashion Stylist and Communication

Fashion Stylist

Fashion Stylist and Editor

Design del Gioiello

Design del Gioiello e Accessori

Fashion Design

Modellista

Комуникации

Design della Comunicazione

Comunicazione Pubblicitaria

Условия за участие

Право на участие в конкурса за стипендии имат всички желаещи на възраст между 18 и 26 години, които са завършили или ще завършат средното си образование до септември 2019 година. От участниците се изисква да разработят проект, като изискванията са различни за всяка програма. Крайният срок за подаване на документи е 2 май 2019 година, а за повече информация можете да се свържете с консултантите на Sky Lines на тел. (02) 987 9958 или по e-mail на адрес: info@skylines.bg.com.