Saint Michael’s College

0.00

Местоположение: Тенбъри Уелс, Великобритания
Възраст на учениците: 10-17 години
Продължителност: 2-6 седмици
Начални дати: 30.06. – 11.08

Описание

Местоположение

Тенбъри е на няколко км югозападно от Бирмингам, много близо до границата между Англия и Уелс. Градът е сгушен в красива долина с прекрасна природа. Кралица Виктория е дала прозвище на Тенбъри – моят малък град в овощната градина – заради многото ябълкови градини в областта.

Училището

Saint Michael’s College е международно училище в малкото търговско градче Тенбъри Уелс, графство Уорчестършир. Разполага с прекрасни открити площи – игрища за крикет с изкуствена трева, тенис кортове, открит плувен басейн. В базата има арт студио, фитнес, компютърна зала, музикален кабинет и библиотека.

Програми

Summer School – 19 урока по 50 минути на седмица езикова подготовка по английски език. Те са разделени на 10 основни и 9 допълнителни, в които учениците използват компютри, играят игри за запомняне на материала и се подготвят за екскурзиите. Всички дейности са с акцент върху развиването на уменията за разбиране и говорене на езика. Следобедите и вечер са предвидени различни спортни и развлекателни дейности – футбол, тенис, волейбол, баскетбол, викторини, вечер на талантите и др.

Срещу допънително заплащане учениците могат да вземат уроци уроци по конна езда, зимни кънки или да посетят един от най-добрите увеселителни паркове в Англия – Drayton Manor Park.

Настаняване

Saint Michael’s College разполага с модерна жилищна сграда, oбщежитията са с единични и двойни стаи. Осигурен е пълен пансион.

Екскурзии

В рамките на програмата всяка седмица се провеждат 2 целодневни екскурзии до Лондон, Оксфорд, Манчестър и Стратфорд и една полудневна до Уорчестър или Херфорд.

Такси

 2 седмици4 седмици
Summer SchoolGBP 1450GBP 2900

 

  • Еднопосочен трансфер от HeathrowGBP 145, BirminghamGBP 90.