St. Swithun’s Winchester

Местоположение: Уинчестър, Великобритания

Възраст на учениците: 9–17 години

Продължителност1-4 седмици

Начални дати: 16.07. – 13.08.

Описание

Местоположение и база

Някогашната столица на Англия – Winchester, е исторически град, запазил своите прекрасни автентични сгради, включително и великолепна катедрала. Градът е заобиколен от изключителна природа и е в близост до Лондон и южния бряг.

St Swithun е сред най-добрите независими училища в Англия няколко поредни години. На разположение на курсистите са просторни спортни площадки, закрит отопляем басейн и модерни класни стаи.

Програми

Summer School – 20 урока по 45 минути обучение по английски език на седмица. Часовете са върху различни теми според възрастта и интересите на курсистите. Уроците са разделени на две части – първата е работа върху граматика, лексика и правилно произношение, втората – по проекти, свързани с предвидените екскурзии и активности.

Учениците имат възможност да вземат допълнително часове по английски език, тренировки по футбол, тенис и танци с професионални треньори срещу заплащане.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя са предвидени две полудневни и една целодневна екскурзия до London – West End, Portsmouth, Oxford, Stratford-Upon-Avon, Windsor Castle и други.

Настаняване

Учениците са настанени на пълен пансион с общ санитарен възел в резиденцията на училището  в единични стаи, като резиденцията разполага и със стаи с до 8 легла.

Такси

  2 седмици 4 седмици доп. седмица
Summer School GBP 1560 GBP 3120 GBP 780

Допълнително се заплаща:

  • Трансфери: LHR – включен в цената за официалните дни и часове на пристигане (10:00 – 18:00 ч) и заминаване (11:00 – 19:00ч). LGW – GBP 150/посока.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor)/непридружено дете – задължително до 12 години – GBP 30.
  • Допълнителни програми: уроци по тенис/футбол – GBP 75/седмица; културни посещения – GBP 80/седмица
Не се колебайте да се свържете с агенция Скай Лайнс.

* задължителни полета


* Ако нямате навършени 16 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител.
правата на лицата по защита на личните данни