Brunel University

Местоположение: Лондон, Англия

Възраст на учениците: 9–17 години

Продължителност1-2 седмици

Начални дати: 17.06. – 26.08.

Описание

Местоположение

Езиковият център се помещава в кампустът Uxbridge към Brunel Unversity, който е разположен в предградие в околностите на Лондон. Кампусът е само на 9 км от летище Лондон Хийтроу и на 71 км от летище Гетуик.

За училището

Центърът разполага с отлични спортни и учебни съоръжения, както и с условия за вечерни занимания. Uxbridge е оживен, модерен град с лесен достъп до Лондон, Оксфорд, Кеймбридж и Уиндзор.

Програми

Summer Programme – 20 урока седмично по 60 минути обучение по английски език, развлекателни занимания следобед и през уикенда. Учениците също могат да избират между допълнителни активности като футбол, изобразително изкуство, танци, баскетбол и др. Вечерната развлекателна програма включва танцово шоу, дискотека, quiz-вечери, филмови вечери, спортни турнири.

Екскурзии

Включена е 1 целодневна екскурзия на седмица до Лондон или посещение на замъка в Оксфорд. Организират се и полудневни екскурзии до Британския музей и Westfields Shopping Centre.

Настаняване

Учениците са настанени в резиденция към училището на пълен пансион. Стаите са единични със собствен или общ санитарен възел. Момчетата и момичетата са настанени отделно

Такси

Програма 2 седмици Доп. седмица
Summer Programme GBP 1680 GBP 885
  • Двупосочни трансфери от/до летище: Heathrow – GBP 250
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor)/непридружено дете – задължително до 12 години: EUR 40/посока
Не се колебайте да се свържете с агенция Скай Лайнс.

* задължителни полета


* Ако нямате навършени 16 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител.
правата на лицата по защита на личните данни