Международен Американски Летен Лагер – Camp Golden Gate

Местоположение: Варна, България

Възраст на учениците: 12 – 17 години

Продължителност: 1 – 2 седмици

Начални дати08.07; 15.07;

Описание

Местоположение и база:

Camp Golden Gate е първият в България международен американски летен лагер, който се провежда в морската столица на България – Варна, предназначен за младежи на възраст от 12-17 години. Лагерът през лято 2018 г. ще се провежда в базата на детски лагер „Бригантина“ в Албена.

 

Програма

15 часа седмично езикова подготовка по английски език, екскурзии и развлечения. Преподавателите в лагера са американци, а инструкторите са от цял свят, което е от голяма полза за усвояването на знания от учениците.  Всеки ученик може да изучава по 1 свободноизбираем предмет на седмица, както следва: Въведение в бизнеса, Журналистика  и творческо писане, Актьорско майсторство, Дигитален маркетинг, Комуникация и поведение на различните култури и Подготовка за кандидатстване за университет.

 

Настаняване:

Кампусът се състои от 25 двуетажни шест-местни къщички, сгушени в затворен охраняем комплекс в гората, същевременно на 10 минути пеша от частния плаж на комплекса. Всяка къщичка разполага с три стаи с две легла, баня с душ, 2 големи гардероба, диван и маса, климатик, тераса с маса и столове, както и връзка с WI-FI. Почистват се всекидневно и чаршафите се сменят веднъж седмично.

Децата са настанени на пълен пансион с включени закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря, напитки (включително открити вечери и барбекю).

 

Дати и цени:

Сесия Продължителност Дати Цени
Сесия 1 2 седмици 08.07 – 21.07.2018 EUR 750
Сесия 2 1 седмица 08.07 – 15.07.2018 EUR 390
Сесия 3 1 седмица 15.07 – 21.07.2018 EUR 390

 

Възможно е заплащане на две вноски: депозит – за записали се до 30-ти април, предлагаме възможността за авансово плащане от 200 евро, дължимо най-късно на 30.04.2018 г. Остатъкът е дължим до 01.06.2018 г. При записвания, направени след 30.04.2018 г., се заплаща пълната регистрационна такса.

Цените включват:

  • Интерактивни курсове за обучение (15 часа седмично), всички административни такси, езиково обучение, спортни тренировки, пакет „Добре дошли“.
  • Следобедни активности: изкуство, йога, боулинг, частен плаж и спортни занимания на плажа, курс по дизайн, съревнование по готварство , спорни и фитнес занимания и др.
  • Вечерни активности: тийм билдинг активности, международно шоу на талантите, кино вечер, дискотека, пикник, караоке вечер и др.
  • Настаняване на пълен пансион.
  • Екскурзии – всяка седмица (в събота) лагерниците избират от следните екскурзии: Джип Сафари, разходка с лодка по река Камчия, пейнтбол.
Не се колебайте да се свържете с агенция Скай Лайнс.

* задължителни полета


* Ако нямате навършени 16 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител.
правата на лицата по защита на личните данни