Международен Американски Летен Лагер – Camp Golden Gate

0.00

Местоположение: Варна, България

Възраст на учениците: 10 – 18 години

Продължителност: 1 – 3 седмици

Период: 07.07 – 03.08

Описание

Местоположение и база:

Camp Golden Gate е първият в България международен американски летен лагер, който се провежда в морската столица на България – Варна, предназначен за младежи на възраст от 10-18 години. Лагерът през лято 2019 г. ще се провежда в базата на детски лагер „Бригантина“ в Албена.

 

Програма

15/30/45 часа седмично интерактивна езикова подготовка по английски език  с англоезични преподаватели от САЩ, екскурзии и развлечения. Преподавателите в лагера са американци, а инструкторите са от цял свят, което помага за усвояването на знания от учениците.  Всеки ученик може да изучава 2  свободноизбираеми предмета за период от две седмици като през първата седмица се учи един, а  а през втората – друг. Сред предмeтите са Уеб Дизайн, Урбанизъм, Въведение в бизнеса, Въведение в психологията, Журналистика  и творческо писане, Дебатиране, Актьорско майсторство, Изкуство, Дигитален маркетинг, Околна среда и промени в климата, Комуникация и поведение на различните култури.

 

Настаняване:

Лагерът през лято 2019 г. ще се провежда в базата на детски лагер „Бригантина“ в курортен комплекс Албена.Кампусът се състои от 25 двуетажни шест-местни къщички, сгушени в затворен охраняем комплекс в гората, същевременно на 10 минути пеша от частния плаж на комплекса. Всяка къщичка разполага с три стаи с две легла, баня с душ, 2 големи гардероба, диван и маса, климатик, тераса с маса и столове, както и връзка с WI-FI. Почистват се всекидневно, с включен пълен пансион (3 хранения и следобедна закуска).

Екскурзии:

Всяка седмица (в събота) лагерниците избират между една или две целодневни ексукрзии от следните опции: Джип Сафари, Веселото село + разходка с лодка по река Камчия, Пейнтбол и Картинг, Делфин-Шоу, Приключение с Пиратски Кораби, Аквамания, Двореца и Ботаническата Градина в Балчик, Търсене на Съкровище.

 

Дати и цени:

СесияПродължителностДатиЦени
Сесия 12 седмици07.07 – 20.07.EUR 699
Сесия 23 седмици07.07 – .27.07.EUR 999
Сесия 32 седмици21.07 – 03.08.EUR 699
Сесия 41 седмица28.07 – 03.08.EUR 350

 

Възможно е плащане на две вноски: депозит oт 250 евро – заплаща се при записване, остатъкът от сумата е дължим до 25.06.2019 г.

За записвания, направени след 25.06.2019 г. – се заплаща пълната сума.

Цените включват:

  • Интерактивни курсове за обучение (15 часа седмично), всички административни такси, езиково обучение, спортни тренировки, пакет „Добре дошли“.
  • Следобедни активности: изкуство, йога, боулинг, частен плаж и спортни занимания на плажа, курс по дизайн, съревнование по готварство , спорни и фитнес занимания и др.
  • Вечерни активности: тийм билдинг активности, международно шоу на талантите, кино вечер, дискотека, пикник, караоке вечер и др.
  • Настаняване на пълен пансион.
  • Екскурзии – всяка седмица (в събота) лагерниците избират от следните екскурзии: Джип Сафари, разходка с лодка по река Камчия, пейнтбол.