ES Dubai

0.00

Описание

Училището

Започнете своите приключения в ES Dubai! Учебният център се намира в Jumeirah Lake Towers (JLT), в сърцето на новата част на Дубай и само на няколко минути от Dubai Marina Mall и плажа. Предлага богато разнообразие от храни, търговски и развлекателни занимания, лесен достъп до обществен транспорт (две метро станции). ES Dubai осигурява прекрасна и стимулираща атмосфера, разнообразие от програми, провеждани от квалифицирани учители.

Курсове

Стандартен / Интензивен курс по английски – включва 15/ 30 урока на седмица обучение по английски. Курсът е с продължителност 1-44 седмици. Подходящ за хора с всякакво ниво на познание по езика.

Подготвителна програма за изпитния формат IELS: включва 15/30 урока на седмица обучение по английски език, с продължителност 1-44 седмици, подходящ е за курсисти Intermediate-Advanced.

English for business – включва 15/30 урока на седмица обучение по бизнес английски. Курсът е с продължителност 1-44 седмици. Подходящ е за студенти и професионалисти, които биха искали да подобрят езиковите си умения.

Екскурзии и дейности

Курсистите могат да избират от редица дейности:  каране на ски и други зимни активности; сафари в пустиня, пустинен преход с камила, гмуркане и сърфинг.

Настаняване

Настаняването става в студентска резиденция, осигурена от Uninest. Намира се на 10 минути от учебния център, разполага с добре обзаведени самостоятелни и двойни стаи, фитнес и плувен басейн. Трансферът от/до ES Dubai е безплатен.

Такси

Програма2 седмици4 седмицидопълнителна седмица
Стандартен курсUSD 480USD 960USD  240
Интензивен курсUSD 800USD 1600USD 400
Настаняване2 седмици4 седмицидопълнителна седмица
Общежитие SGLUSD 770USD 1540USD 385
Общежитие DBLUSD 404USD 808USD 202
  • Регистрационна такса за курс: USD 82.
  • Административна такса за намиране на настаняване – USD
  • Трансфер от/до летище – USD 65, двупосочен – USD 96.

Ако искате да отправим запитване или да се запишете на езиков курс в Дубай, можете да се свържете с нас >>