Изберете страница

ES Dubai

Училището

Започнете своите приключения в ES Dubai! Учебният център се намира в Jumeirah Lake Towers (JLT), в сърцето на новата част на Дубай и само на няколко минути от Dubai Marina Mall и плажа. Предлага богато разнообразие от храни, търговски и развлекателни занимания, лесен достъп до обществен транспорт (две метро станции). ES Dubai осигурява прекрасна и стимулираща атмосфера, разнообразие от програми, провеждани от квалифицирани учители.

Курсове

Стандартен / Интензивен курс по английски – включва 15/30 урока на седмица обучение по английски. Курсът е с продължителност 1-44 седмици. Подходящ за хора с всякакво ниво на познание по езика.

Подготвителна програма за изпитния формат IELS: включва 15/30 урока на седмица обучение по английски език, с продължителност 1-44 седмици, подходящ е за курсисти Intermediate-Advanced.

English for business – включва 15/30 урока на седмица обучение по бизнес английски. Курсът е с продължителност 1-44 седмици. Подходящ е за студенти и професионалисти, които биха искали да подобрят езиковите си умения.

Екскурзии и дейности

Курсистите могат да избират от редица дейности:  каране на ски и други зимни активности; сафари в пустиня, пустинен преход с камила, гмуркане и сърфинг.

Настаняване

За курсистите в ES Dubai се организира безплатен трансфер от настаняването до училището.

Студентска резиденция KSK Homes – намира се на 45 минути от училището. KSK Homes е най-реномираната студентска общност със седалище в „Dubai International Academic City“ в близост до множество университети. Настаняването е в модерно обзаведени самостоятелни или двойни стаи със собствена баня.

Споделени хотелски апартаменти Staybridge – намират се на 30 минути от училището. Апартаментите предлагат удобно и луксозно настаняване, състоят се от 2 самостоятелни или двойни стаи със собствен санитарен възел, кухнята е споделена.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици допълнителна седмица
Стандартен курс USD 530 USD 1060 USD  245
Интензивен курс USD 890 USD 1780 USD 420
Настаняване 2 седмици 4 седмици допълнителна седмица
Самостоятелна стая USD 560 USD 1120 USD 280
Двойна стая USD 280 USD 560 USD 140
  • Регистрационна такса за курс – USD 90.
  • Административна такса за намиране на настаняване – USD 90
  • Учебни материали – USD 55
  • Трансфер от/до летище (двупосочен) – USD 110.

Ако искате да отправим запитване или да се запишете на езиков курс в Дубай, можете да се свържете с нас >>