Cesar Ritz Colleges and Culinary Arts Academy

0.00

Местоположение: Lucerne, Le Bouveret, Brig, Switzerland

Програми: Бакалавърски, магистърски и следдипломни програми

Език на преподаване: Английски

Описание

За колежите

Програмите, предлагани от Cesar Ritz Colleges, са базирани на философията на Cesar Ritz – основателят на известния Ritz-Paris hotel и всепризнат лидер сред луксозните хотели в света. Принципите на Cesar Ritz и до днес се следват от най-добрите хотелиери в света. Затова и много бъдещи професионалисти в сферата на хотелския мениджмънт, които продължават своето образование в Швейцария, избират Cesar Ritz Colleges.

Cesar Ritz Colleges разполага с три учебни бази в космополитен стил, разположени както в немската, така и във френската част на Швейцария – в Люцерн, Льо Буваре и в Бриг. Базата в Люцерн е в центъра на най-посещавания от туристи град в Швейцария, на 10 минути от едноименното езеро и на 15 минути от гарата. Базата Льо Буваре е разположена във френскоговорящата част, в летен курорт на брега на Женевското езеро. Базата в Бриг се намира близо до връх Матерхорн, в подножието на известните ски курорти Зермат и Саас-Фе и само на 2 часа с влак от Милано и Цюрих. Колежът е специализиран в хотелиерството и туризма.

Част от колежите Cesar Ritz е и Culinary Arts Academy – академия, позната по целия свят като лидер в обучението по кулинарни изкуства. Тя предлага бакалавърски и следдипломни програми с фокус върху европейската кухня. Партньор на Culinary Arts Academy в обучението на бъдещи кулинарни експерти е майстор готвачът, поканен специално, за да се погрижи за гостите на сватбата на Принц Уилям и Кейт Мидълтън.

 

Прогрaми

Тригодишни бакалавърски програми:

Bachelor in International Business in Hotel & Tourism Management

Bachelor of International Business in Culinary Arts 

Магистърски програми:

Master of International Business in Culinary Management (две години)

Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry (една година)

 

Годишни такси:

Бакалавърски програм: CHF 39,880 –  64,850 на година

Магистърски програми: CHF 41,600 – 47,270 на година

Настаняване

Колежът разполага с университетски общежития. За повече информация, свържете се с нас >>