Cesar Ritz Colleges and Culinary Arts Academy

0.00

Местоположение: Lucerne, Le Bouveret, Brig, Switzerland

Програми: Бакалавърски, магистърски и следдипломни програми

Език на преподаване: Английски

Описание

За колежите

Програмите, предлагани от Cesar Ritz Colleges, са базирани на философията на Cesar Ritz – основател на известния Ritz-Paris hotel и всепризнат лидер сред луксозните хотели в света. Принципите на Cesar Ritz и до днес се следват от най-добрите хотелиери в света.

Cesar Ritz Colleges разполага с три учебни бази в космополитен стил, разположени както в немската, така и във френската част на Швейцария- в Люцерн, Льо Буваре и в Бриг. Базата в Люцерн е в центъра на най-посещавания от туристи град в Швейцария, на 10 минути от едноименното езеро и на 15 минути от гарата. Базата Льо Буваре е разположена във френскоговорящата част, в летен курорт на брега на Женевското езеро. Базата в Бриг се намира близо до връх Матерхорн, в подножието на известните ски курорти Зермат и Саас-Фе и само на 2 часа с влак от Милано и Цюрих. Колежът е специализиран в хотелиерството и туризма.

Част от колежите Cesar Ritz е и Culinary Arts Academy – академия, позната по целия свят като лидер в обучението по кулинарни изкуства. Тя предлага бакалавърски и следдипломни програми с фокус върху европейската кухня. Партньор на Culinary Arts Academy в обучението на бъдещи кулинарни експерти е майстор готвачът, поканен специално, за да се погрижи за гостите на сватбата на Принц Уилям и Кейт Мидълтън.

 

Прогрaми

Тригодишни бакалавърски програми:

Bachelor in International Business in Hotel & Tourism Management

Bachelor of International Business in Culinary Arts 

Магистърски програми:

Master of International Business in Culinary Management (две години)

Master of Arts in Health, Hospitality and Wellbeing (една година)

Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry (една година)

 

Годишни такси:

Бакалавърски програм: CHF 39,880 –  64,850 на година

Магистърски програми: CHF 41,600 – 47,270 на година

Настаняване

Университетски общежития.