Domus Academy

0.00

Дестинация: Милано, Италия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Дизайн, Мода, Архитектура и градско планиране, Изкуство, Маркетинг, PR, Реклама, Мениджмънт
Видове курсове: Магистърски специализации
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttp://www.domusacademy.com/

Език

Дисциплини / Специалности

, ,

Видове курсове

Вид обучение

Описание

За академията

Domus Academy е една от водещите академии за мода и дизайн в Италия. Основана в Милано през 1982г., тя е първият международен колеж, който предлага следдипломни програми с професионална насоченост в сферата на модата и дизайна. През годините академията се превръща в научна лаборатория за изследвания в сферата на иновациите, модата и дизайна, и е трикратно номинирана от списание “Business Week“ за едно от най-добрите училища по дизайн в света.

Една от основните отличителни черти на академията е динамичният обмен на идеи между експертните преподаватели и множеството международни студенти.

Domus Academy предлага едногодишни магистърски специализации на английски език, които целят за кратко време да подготвят студентите за уверено навлизане в професионалния свят на дизайна, и да отговорят на търсенето на пазара. Обучението е организирано в 4 модула, които включват теоритична подготовка + практика. В края на обучението се провежда стаж за изготвяне на финално портфолио.

Програми:

Едногодишни магистърски програми (Master in):

Изисквания за прием

  • Сертификат за владеене на английски език
  • Портфолио
    • Ако имате нужда от съдействие или насоки при изготвяне на портфолио, свържете се с нашите консултанти. Те могат да ви дадат съвети за това как да се представите в най-добрата си светлина. Вижте къде можете да ни откриете в секция „Контакти“.
  • Академична справка
  • Копие от дипломи и сертификати, придобити към момента на кандидатстване
  • Мотивационно писмо
  • CV
  • Копие от паспорт

Настаняване

Като повечето академии за мода и дизайн в Италия, Domus Academy не разполага с общежития, но съдейства на студентите при намирането на подходящо настаняване.

Такса

Таксата в едногодишните магистърски специализации е EUR 19 900.

За повече информация относно италианските академии за мода и дизайн и актуалните конккурси за стипендии, свържете се с нас >>

 

Допълнителна информация

Език

Дисциплини / Специалности

, ,

Видове курсове

Вид обучение