City University London

0.00

Дестинация: Великобритания
Език: Английски
Учебни дисциплини: Бизнес и финанси, Изкуство, мода, дизайн, медии, Инженерни науки, Медицина, Право и криминология, Социални науки, Физика, математика и компютърни науки, Хуманитарни науки
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайтhttp://www.city.ac.uk/

Описание

За университета

City University London е водещ световен университет с над 100 годишен опит в образованието и научните изследвания. Със завидно централно разположение в Лондон, той е сред малкото университети, чиято дейност е посветена не само на академичното усъвършенстване. В City University London се поставя силен акцент върху бизнеса и професионалната насоченост на знанията и уменията, които студентите придобиват и развиват. CUL е горд с качеството на образованието и научната си дейност и с мястото си сред водещите университети във Великобритания и в света.

Местоположение

City University London е разположен в Ислингтън, в централен Лондон. Той предлага широк спектър от различни видове настаняване. Реновираните и модерни общежития,са много близо до главните учебни сгради.
Университетът има шест училища, в които се акцентира върху бизнеса, правото, обществени и здравни науки, изкуство и социални науки, информатика, инженерни и точни науки. В City University London се обучават най-голям брой чуждестранни студенти в сравнение с всички университети във Великобритания. Те създават космополитна и жизнена среда, която подпомага обучението им. Центърът за международни студенти към университета съдейства на новите ученици с практически насоки и улесняват устройването им.

Кратки факти:

  • City University има опит с над 24 000 студенти от над 160 държави и с над 700 човека академичен персонал от над 50 държави.
  • Сред световноизвестните възпитаници на университета са инднйският духовен водач и политически лидер Махатма Ганди и бившите министър–председатели на Великобритания Маргарет Тачър и Тони Блеър.

Програми

Списък с бакалавърски програми

Списък с магистърски програми

City University London предлага над 150 следдипломни курсове, които помагат на студентите да развият кариерата си.

Такси

Бакалавърски програми: GBP 9 250

Магистърски програми: GBP 6 630 – 28 500

МВА програми: GBP 41 000 – 47 000

Допълнителна информация

Дисциплини / Специалности

, , , , , , ,

Видове курсове

, , , ,

Вид обучение