Canterbury Christ Church University

Дестинация: Кентърбъри, Англия
Език: Английски
Учебни дисциплини: Бизнес и финанси, Изкуство, Медии, Инженерни науки, Медицина, Право и криминология, Социални науки, Физика, математика и компютърни науки, Хуманитарни науки, Мениджмънт, Спорт
Видове курсове: Бакалавърски и магистърски програми
Вид обучение: Full time
Уебсайт: http://www.canterbury.ac.uk/

Описание

За университета

Canterbury Christ Church University е модерна институция, известна не само с качествените си и разнообразни академични програми, но и с топлата и предразполагаща атмосфера, която предлага на своите студенти. CCCU е специализиран в областта на науките по бизнес, медии, комуникации, музика, изкуство, образование и социални грижи. Университетът е изградил отлични взаимоотношения с много академични институции в Америка, Канада и над 20 Европейски държави, и предлага неограничени възможности за студентски обмен.

 

Местоположение

Основната база се намира само на няколко минути пеша от историческия център на Кентърбъри – един от най-популярните градове във Великобритания, годишно посещаван от над 2.5 милиона туристи. Кентърбъри е известен със средновековните си паметници на културата, като основен търговски център в Кент, и с ежегодния си културен фестивал с над 200 събития. Градчето, в което 25% от населението са студенти е идеално разположено на час и половина път с влак от Лондон, и само на 3 часа от прекрасната френска столица – Париж.

 

База

– 4 кампуса – Canterbury, Broadstairs, Folkenstone и Medway
– GBP 35 мил. вложени инвестиции в обновяване на учебната база
– Професионални и отзивчиви лектори
– Кариерен, здравен и финансов център
– Офис за международни студенти
– Отлична спортна база
– Богат културен календар
– Изобилна библиотека
– Възможност за Подготвителна година

 

Програми

 

Списък с бакалавърски програми

Списък с магистърски програми

 

Стипендии и студентски заем

Университетът отпуска стипендия от около 800 британски лири на година за студентите от страните в ЕС, които наред с това могат да кандидатстват и за студентски заем от британското правителство.

 

Настаняване

Всички международни студенти, които учат за бакалавър или магистър имат право да се настанят в резиденция към университета, като възможностите са различни: апартамент в центъра на града, общежитие в самата база на университета и къщи, които са собственост на университета и се намират в непосредствена близост (за студенти в магистърските програми). Студентите имат възможност за настаняване и в грижливо подбрани семейства на удобно разстояние от учебната база.

 

Изисквания за владеене на английски език

Бакалавърски програми – IELTS 6.0, TOEFL (PBT) – 550, TOEFL (CBT) – 213, CAE

Магистърски програми – IELTS 6.5, TOEFL (PBT) – 570, TOEFL (CBT) – 230, CPE

 

Такси

 

Бакалавърски програми: GBP 9000

Магистърски програми: GBP 4000 – 15000

Не се колебайте да се свържете с агенция Скай Лайнс.

* задължителни полета


* Ако нямате навършени 16 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител.
правата на лицата по защита на личните данни