BPP University

Местоположение: Лондон, Бирмингам, Манчестър, Бристол, Абингдън, Лиидс

Език на преподаване: Английски

Специалности: Бизнес, Финанси, Право, Психология, Маркетинг

Образователни програми: Бакалавърски и магистърски програми

Уебсайт: http://www.bpp.com/bpp-university/home

Описание

За университета

BPP University е основан през 1976г. Организацията бързо се разраства и започва да предлага висококачествено обучение в 4 основни обрасти – право, бизнес и мениджмънт, счетоводство, финанси и здравеопазване.

BPP University разполага с учебна база както в сърцето на Лондон, така и в Манчестър, Бирмингам, Бристол, Лийдс и Абингдън, което е предпоставка за тесни връзки с бизнеса и отлични възможности за трупане на опит след завършване на обучението.

BPP е един от водещите частни университети във Великобритания. Опирайки се на повече от 35 години опит, включително обучение в 100 различни бизнес кантори в Обединеното кралство, програмите са изградени чрез практически опит и академична ангажираност. BPP Unibersity е лицензиран от Агенцията за граничен контрол на Обединеното кралство и е акредитиран от Агенцията за осигуряване на качеството.

В края на 2013г. университетът беше обявен за Best Higher Education Provider във Великобритания и си подели първото място за най-добър Правен факултет с този на Кеймбридж.

BPP е единственото учебно заведение с двойна платинена акредитация по ACCA в света за преподаване в трите направления – обучение на място, онлайн обучение и учебни материали.

Програма

Бакалавърски програми:

Магистърски програми:

 

Такси

Бакалавърски програми: GBP 6 000 – 9 000

Магистърски програми: GBP 9 050

 

Не се колебайте да се свържете с агенция Скай Лайнс.

* задължителни полета


* Ако нямате навършени 16 години, моля, задължително въвеждайте данните на ваш родител/ законен представител.
правата на лицата по защита на личните данни