Business Academy Aarhus

0.00

Дестинация: Орхус , Дания
Език: Английски
Учебни дисциплини: Мениджмънт, Компютърни науки, IT, Маркетинг, Финанси
Видове курсове: BA, AP Degree, BA Top-Up
Вид обучение: Full time
Уебсайтwww.baaa.dk//

Описание

За университета

Business Academy Aaarhus е създаден през 2008г. при сливането на няколко учебни заведения в Орхус – Aarhus Business College, Aarhus Technical College и Green Academy.  Бизнес академията разполага с три модерно оборудвани кампуса, всеки от които се намира в Орхус. Business Academy Arts е една от най-големите в цяла Дания. Дългогодишната история на училището и тесните му контакти с над 300 компании го правят предпочитана институция за висше образование от много чуждестранни студенти. Учебните програми са акредитирани от датското министерство на образованието и отговарят на изискванията на ECTS (европейска система за трансфер на кредити).

Business Academy Aarhus е висша учебна институция с традиции и новаторски дух, изцяло ориентирана към нуждите на съвременния свят и индустрията. Business Academy Aarhus предлага възможност за обучение в някое от следните направления:

 

AP degree – представлява първите две години от бакалавърската степен. Продължителността на обучение е 2 или 2 и половина години, а студентите получават между 120 или 150 ECTS кредита (в зависимост от програмата)

Bachelor top-up – последната година и половина от бакалавърската степен, където студентите получават задълбочени теоретични познания и практическа подготовка с конкретна насоченост. Обучението е 1 година и половина, а ECTS кредитите, които студентът получава са 90

Bachelor program – 3.5 години обучение и 210 ECTS кредити.

 

Програми

AP Degrees:

BA Top Up Degrees:

BA Degrees: 

 

Такси

Обучението е безплатно за студенти от Европейския съюз.

Допълнителна информация

Дисциплини / Специалности

, , ,

Product Video