Pace College – New York

0.00

Местоположение: Ню Йорк

Възраст на учениците: 14 – 18 години

Продължителност: 2 – 7 седмици

Начални дати: 19.06. – 07.08.

Език

Описание

Училището

Лятното училище използва базата на One Pace Plaza – основният корпус на Pace University, и предлага летни езикови ваканции в САЩ. Стратегическото му местоположение позволява лесен достъп до емблематичните забележителности на един от най-големите градове в света – World Trade Center, Empire State Building, Rockеfeller Center, Broadway и други.

Университетът е разположен в световно известния финансов център на Ню Йорк – Манхатън, в близост до метростанции, железопътни и автобусни гари.

Програми

Summer Course: 20 урока (по 45 минути) на седмица езикова подготовка в групи до 15 ученици. Програмата предлага спорт и културни развлечения, свързани с практикуването на придобитите знания и тяхното усъвършенстване. Курсът е подходящ за ученици от всички нива на владеене на езика. Курсистите могат да се включат в отборите по футбол и бейзбол, да вземат участие в състезанието American Idol, викторината Round the World, модно шоу, филмови вечери, организирани партита и други. 

Настаняване

Учениците се настаняват в двойни и тройни стаи с общ санитарен възел в резиденцията на университета. Общежитията са под 24-часов контрол и всеки етаж разполага с общо помещение, оборудвано с телевизия, интернет и перално помещение.

Екскурзии

За всички летни езикови ваканции в САЩ е предвидена е една целодневна екскурзия на седмица извън Ню Йорк, както и пет полудневни екскурзии до местни забележителности. Сред тяг са Ню Йоркския музей на модерното изкуство, пазаруване в престижните магазини на 5 авеню,  Jones Beach, Кони Айланд и др.

Такси

Програма2 седмици4 седмици Доп. седмица
Summer CourseUSD 3120USD 6240USD 1560

 

  • Трансфер от летище JFK/ EWR – USD 170 в една посока.
  • Регистрационна такса – USD 170.

Вижте и останалите ни предложения за езикови ваканции тук >>

Допълнителна информация

Език