Изберете страница

Embassy Los Angeles

Местоположение: Лос Анджелис, САЩ

Възраст на учениците: 12 –  17 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Период: 23.06 – 11.08.2024г.

За училището

Лятното езиково училище на Embassy се намира в кампуса Нортридж на Калифорнийския държавен университет (CSU) в долината Сан Фернандо, Лос Анджелис. В кампуса има разнообразие от съоръжения като открити баскетболни и волейболни игрища, плувен басейн и спортна зала, а центърът на Лос Анджелис е само на 45 минути.

Програма

Junior English Course е програма с 20 урока по 45 минути по английски език на седмица, съчетани със спорт и активности, сред които волейбол, баскетбол и футбол, драма и сценични дейности, като шоута за таланти и караоке вечери. Вечерите се организират: търсене на съкровища, спа вечери и парти със сладолед.

Целта на извънкласните дейности е по време на езиковата си ваканция учениците да практикуват английски език по забавен и приятен начин, да развиват житейски умения и да създават нови приятелства.

Настаняване

Настаняването се осъществява в резиденцията на кампуса на пълен пансион в двойни и тройни стаи или в стая тип апартамент с 2-4 легла,  с общи или самостоятелни бани и климатик.

Екскурзии

Предвидени са по три целодневни екскурзии на седмица. Посещенията са до плажовете в Санта Моника и Малибу, както и до Холивуд и Бевърли Хилс, обсерваторията Грифит, научния център Калифорния и Downtown LA.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
Junior English Course + настаняване в двойна/тройна стая USD 3620 USD 7240
Junior English Course + Настаняване в стая с 2-4 легла тип апартамент USD 3700 USD 7400

 

Допълнително се заплащат:

  • Регистрацинна такса за курс – USD 170.
  • Трансфер от/до летище Los Angeles – USD 160 / в посока.
  • Такса UM (unaccompanied minor/непридружено дете) – USD 220/ за две посоки.