Изберете страница

CATS College Boston

Местоположение: Бостън, САЩ
Възраст на учениците: 12  – 18 години
Продължителност: 1 – 4 седмици
Начални дати:  Classic course: 09.07 – 06.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

CATS College Boston комбинира усещането и ценностите на традиционен американски колеж с нов, модерен кампус. Разположено върху 20 дка площ, училището разполага с 43 класни стаи, 15 лаборатории, 7 музикални зали, 3 арт студиа, собствен експериментален театър и съоръжения за спорт на открито и закрито.

Програми

Ivy Leadership Preparation (14–18 г.) Курсът комбинира уроци, лекции, семинари и посещения, за да даде възможност на студентите да подготвят своите кандидатури за университети от IVY лигата . Уроците развиват всеки от четирите езикови умения: говорене, слушане, четене и писане, в контекста на изпита TOEFL. Включени са и възможности за развитие на знанията по лексика и граматика.  Фокусът е върху SAT изпита и студентите ще имат възможност да практикуват умения за активно слушане и писане на есета. Организират се посещения на  Harvard University и Historic Freedom Trail.

STEM Camp – (14-18 г.) – провеждат се състезания по физика и инженерни науки, уроци по приложна математика и експерименти по химия.

Textiles and Fashion Design – креативна програма, която засяга следните теми:тенденции и пол в модата, устойчивост на материалите и различни концепции.

Illustration and Comics – (14 – 18г.) Учениците се запознават с влиянието на различни герои върху обществото във времето, техники и практики в анимацията, storytelling.

Coding Camp (14 – 18 г.) – Този курс комбинира уроци, лекции и семинари за учениците, които се интересуват от кодиране и модерни технологии. Включени са посещения на местни университети, включително MIT и Harvard.

Classic English Course – (12–17 г.) – 20 урока по 45 мин. подготовка по английски език + спорт и вечерни мероприятия.

Настаняване

Настаняването е в самостоятелни стаи със собствен санитарен възел на пълен пансион.

Екскурзии

За всяка седмица престой CATS College Boston организира по 1 целодневна екскурзия до Boston, New York and Six Flags Theme Park, както и по 3 полудневни екскурзии до Yale Planetarium,Yale Gallery, CT Science Center, Clinton Crossing Outlets, Stamford Mall or Brownstone Park. .

Такси

Програма 2 седмици
Classic Camp USD  3558
STEM Programme  USD 4840
Coding Camp USD 4180
Ivy League Preparation/     Ilustration and Comics/        Textiles and Fashion Design
USD 4015

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса за Classic course – USD 150.
  • Такса UM (до 16 г.) – USD 400.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

education in London, Висше образование, висше образование в Италия, Висше образование в чужбина