Изберете страница

CATS College Boston

Местоположение: Бостън, САЩ
Възраст на учениците: 12  – 17 години
Продължителност: 2 – 4 седмици
Начални дати: 

Classic course: 10.07-07.08

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

CATS College Boston комбинира усещането и ценностите на традиционен американски колеж с нов, модерен кампус. Разположен върху 80 дка площ, училището разполага с 43 класни стаи, 9 лаборатории, 7 музикални зали, 2 арт студиа, собствен експериментален театър и съоръжения за спорт на открито и закрито.

Програми

Ivy Leadership Summer Program (14–17 г.) Курсът комбинира уроци, лекции, семинари и посещения, за да даде възможност на студентите да подготвят своите кандидатури за университети от IVY лигата . Уроците развиват всеки от четирите езикови умения: говорене, слушане, четене и писане в контекста на изпита TOEFL .Включени са и възможности за развитие на знания по лексика и граматика.  Фокусира се върху SAT изпита и студентите ще имат възможност да практикувайт умения за активно слушане и писане на есета. Организират се посещениe на  Harvard University, и Historic Freedom Trail.

STEM Programme – Science, Technology, Engineering & Mathematics (14-17 г.) – провеждат се състезания по физика и инженерни науки, уроци по приложна математика и експерименти по химия.

Textiles and Fashion Design – креативна програма, която засяга теми като: тенденции и пол в модата, устойчивост на материалите и различни концепции.

Illustration and AnimationУчениците се запознават с влиянието на различни герои върху обществото във времето, техники и практики в анимацията и storytelling.

Classic Course (12–17 г.)20 урока по 45 мин. подготовка по английски език + спорт и вечерни мероприятия.

Настаняване

Настаняването е в самостоятелни и двойни стаи със собствен санитарен възел на пълен пансион.

Екскурзии

За всяка седмица престой CATS College Boston организира по 1 целодневна екскурзия до Boston, New York and Six Flags Theme Park, както и по 3 полудневни екскурзии на до Yale Planetarium,Yale Gallery, CT Science Center, Clinton Crossing Outlets, Stamford Mall or Brownstone Park. .

Такси

Програма 2 седм.
Classic Course USD  3234
STEM Programme  USD 4400
Всички други програми USD 4500

Допълнителни такси:

  • Трансфер от/до летище Boston Logan за Classic Course – USD 175/посока.
  • Регистрационна такса за Classic course – USD 150.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.