Swiss Education Academy 16+

0.00

Местоположение: Монтрьо, Швейцария

Възраст на учениците: 16– 20 години

Продължителност: 1-3 седмици

Начални дати

Introduction to the world of:

Hospitality:  05.07-15.08

Culinary: 12.07 – 08.08

Език

Възраст на детето

16-20

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 CHF

Описание

Местоположение

Swiss Education Academy (SEA) е част от Swiss Educational Group (SEG) – лидер в образованието в сферата на хотелиерството и туризма в Швейцария. SEG се състои от: Swiss Hotel Management School (SHMS), Hotel Institute Montreux (HIM), IHTTI School of Hotel Management and Design, Cesar Ritz Colleges и Culinary Academy. Колежите гарантират на своите студенти първокласно образование, съчетано с високите стандарти на швейцарския мениджмънт. Ежегодно се организират езикови ваканции.

Училището

Swiss Education Academy предлага езикови ваканции с 2 въвеждащи летни програми: „Introduction to the World of Hospitality” и „Introduction to the World of Culinary Arts”. Подходящи са за ученици с интерес към хотелиерския мениджмънт и/или кулинарното изкуство. Целта на курсовете е учениците да се запознаят с образователните програми, предлагани от Swiss Education Group, и да се потопят в атмосферата на колежите и да решат дали професиите хотелиер или кулинар са походящи за тях.

При последващо записване в бакалавърска програма, таксата за летните курсове се възстановява.

Програми

Swiss Hospitality Club е с продължителност от 2 седмици и дава възможност за опознаване на най-важните аспекти в хотелския мениджмънт чрез комбиниране на следните курсове (всеки с продължителност 1 седмица):

 

:

 

 • Hospitality – В момента това е най-бързо развиващата се индустрия в света, с много възможности за кариера в различни области. По време на обучението се научава повече за историята и текущото развитие в бранша.
 • Entrepreneurship – курсистите се запознават с живота на предприемача и създаването на собствен бизнес, следвайки примерите на най-големите бизнесмени в историята. Използвайки теоретичните знания, ще могат да развият идеите си в потенциален проект
 • Leadership – Лидерството, известно още като изкуството да влияеш, е нещо, което можеш да научиш, развиеш и овладееш! Този въвеждащ курс ще помогне на курсистите да научат повече за себе си, своя характер и какво е необходимо, за да бъдат лидер, но и ще ги предизвика по различни начини. През седмицата се правят самостоятелни тестове, комуникационни работилници, публични изказвания и групови проекти.
 • Hotel and Event Management обучението е фокусирано върху управлението на хотел с висок стандарт и планиране на събития. Натрупаните знания ще  бъдат тествани при организиране на церемонията за сертифициране в края на седмицата.
 • English Course – подходящ за ученици, които искат да подобрят уменията си по английски език. Има възможност и за подготовка за изпит

 

 

 Swiss Culinary Club е с продължителност 1 седмица и може да се комбинира с „Swiss Hospitality Club”. Студентите ползват базата на Кулинарната Академия в Буваре на брега на Женевското езеро, само на един час път с кола до летище Женева и на 30 мин. от френската граница.
Програмата е въведение в основите на кулинарното изкуство, съчетана с вечерни социални активности. Обучението се предлага в период от 4 седмици от 12 юли до 8 август, като всяка седмица е предназначена за различна страна:

Седмица 1 – Италия – пица, ризото и тирамису.

Седмица 2 – Швейцария – шоколад, сирене, рьощи.

Седмица 3 – Франция – патица с портокал, киш и фантастични десерти.

Седмица 4 – Испания – паеля, тортила и гаспачо.

Настаняване 

Настаняването е на пълен пансион в модерно обзаведени двойни стаи със собствен санитарен възел, Възможно е настаняване в самостоятелни или двойни делукс  стаи.

Екскурзии 

За всеки двуседмичен престой е предвидена една целодневна съботна екскурзия до Олимпийския музей, шоколадовата фабрика на Maison Cailler в Broc или град Берн.

Такси

ПрограмаПродължителностЦена
Introduction to the world of hospitality2 седмициCHF 3600
Introduction to the world of culinary1 седмицаCHF 1800
Комбиниран курс3 седмициCHF 5200

 

Допълнително се заплащат:

  • Административна такса: CHF 110.
  • Трансфери от/до летищe Женева – CHF 175/посока
  • Настаняване: в самостоятелна стая Standard – CHF 100/седмица; в двойна стая Deluxe – CHF 100/седмица; самостоятелна стая Deluxe – CHF 200/седмица.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Допълнителна информация

Език

Възраст на детето

16-20

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 CHF