Изберете страница

Les Roches Marbella

Местоположение: Марбея, Испания

Възраст на учениците: 15 – 17 и 18 – 26 години

Продължителност: 1 – 2 седмици

Период: 14.07 28.07.2024

Езици: Английски

Език

,

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Училището

Les Roches Global Hospitality Education е световен лидер в обучението в сферата на хотелиерството. Основан през 1954 г., колежът предлага програми за курсисти, които са глобално уверени, авантюристични, креативни и ориентирани към предприемачество.

Marbella Campus, Испания e официален университетски клон на Les Roches Швейцария и се намира в един от най-привлекателните курорти на Средиземно море – Марбея. Съчетанието на целогодишното топло време с красиви плажове, култура, гастрономия и история, са превърнали града в световноизвестна луксозна туристическа дестинация.

 

Програми

Летните програми на Les Roches са идеалният начин да откриете света на съвременното хотелиерство, докато се забавлявате и създавате нови приятелства от цял свят.

Summer Hospitality Discovery (15-17г.) – Програмата включва въведение в хотелиерството, обучение за презентационни умения, уъркшопи, посещения на 5-звезден хотел, „Hands-on hospitality workshops“, тийм-билдинг и др.

Summer Hospitality Experience (18-26 г.)Програмата включва интерактивни уъркшопи, посещения на 5* хотел „Experience excellence in hotel operations first-hand“, дегустация на страхотна храна и вино. По време на програмата ще откриете коя е  подходящата за вас кариера в бранша, ще развиете уменията си за предприемчивост, иновации и умения за устойчивост.

Курсистите имат възможност за престой от 1-2 седмици в Les Roches Marbella или комбинирана програма за 1 седмица в Les Roches Marbella + 1 седмица в Les Roches Crans Montana. В цената на курса е включен самолетен билет Женева-Малага.

При последващо записване в Les Roches за бакалавърска програма в срок до 3 години, таксата за летните курсове се възстановява.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в модерно обзаведени двойни стаи със собствен санитарен възел.

Екскурзии

И двете програми включват слеобедни, вечерни активности и екскурзии –  посещение на 5* курорт, посещение на фабрика за сирене и шоколад, посещение на кино и вечер с пица, посещение на плаж, ветроходство, коктейлна вечер, коучинг и тиймбилдинг семинар, голф, състезание по картинг, караоке вечер, семинар по маркетинг, семинар по управление на курортите, пазаруване, вечеря с тапас, тиймбилдинг, открий Марбея със сегуей, екскурзия до Севиля и увеселителния парк, обиколка на Малага с екскурзовод. (Някои от активностите са само за 2-седмичен престой.)

 

Такси

Програма 1 седмица 2 седмици 1+1 седмица: комбинирана програма
Summer Hospitality Discovery 15-17 г. EUR 2345 EUR 3780 EUR 5935
Summer Hospitality Experience 18-26 г. EUR 2345 EUR 5935

 

Включени в цената са:

  • Трансфери от/до летище Женева или Малага са включени в цената.
  • Полет от Испания до Швейцария е включен в цената (важи за комбинираната програма 1+1 седмица).

 

Още езикови ваканции на испански език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.