Sprachcaffe St Paul’s Bay

0.00

Местоположение: залив Сейнт Пол, Малта
Възраст на учениците: 13 – 17 години
Продължителност: 1 – 7 седмици
Период: 04.07 – 15.08

Език

Възраст на детето

13-17

Ценови диапазон 2 седмици

1000-1500 EUR

Описание

Местоположение

Sprachcaffe St Paul’s Bay се намира на слънчевият и красив остров Малта, който се нарежда сред най-популярните дестинации за езикови ваканции. Разположен в Средиземно море между Сицилия и северна Африка, Малта привлича с гостоприемството, невероятно топлия си климат, фантастични плажове и богато археологично и културно наследство. Множеството развлечения, които предлага страната, гарантират незабравими преживявания на своите посетители.

 

Училището

Sprachcaffe St Paul’s Bay разполага с още една база в Малта в залива St. Paul’s – един от най-старите курорти на остров Малта и любимо място за лятна почивка на чуждестранните туристи. Езиковият център се намира на няколко минути пеша от плажа, рибарския пристан и центъра на селището. Базата е малка, модерно оборудвана и със семейна атмосфера.

 

Програми

Стандартен или Интензивен курс – 20 или 30 урока по 45 мин. езикова подготовка по английски на седмица, комбинирани с пълна развлекателна и спортна програма: плуване, волейбол, гмуркане, съоръжения за уиндсърф и ветроходство и други спортни занимания, кино вечер, барбекю и дискотека.

 

Настаняване

Настаняването в Sprachcaffe St Paul’s Bay е на пълен пансион в семейство или в общежитие в тройни стаи със самостоятелен санитарен възел. Общежитието се намира само на 5 минути пеша от училището, разполага с ресторант, кафетерия, плувен басейн и стаи за игри и отдих.

 

Екскурзии

За двуседмичен курс е предвидена една целодневна и две полудневни екскурзии до Гозо и Сицилия, Валета, Мдина, Синята лагуна на о-в Комино, както и круизи.

 

Такси

Програма + настаняване2 седмици3 седмициДоп. седмица
семействоEUR 1170EUR 1735EUR 565
резиденцияEUR 1330EUR 1975EUR 645
  • Допълнителни такси:
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /само при изискване на авиолинията/ – EUR 150/посока
  • Трансфери, включени в цената от/до летище Малта
  • Доплащане за интензивен курс – EUR 40/седмица; допълнителна програма с активности – EUR 65/седмица

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Допълнителна информация

Език

Възраст на детето

13-17

Ценови диапазон 2 седмици

1000-1500 EUR