Изберете страница

Sprachcaffe St Paul’s Bay

Местоположение: Залив Сейнт Пол, Малта
Възраст на учениците: 12 – 17 години
Продължителност: 1 – 9 седмици
Период: 02.07 – 02.09

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

Sprachcaffe St Paul’s Bay се намира на слънчевият и красив остров Малта, който се нарежда сред най-популярните дестинации за езикови ваканции. Разположен в Средиземно море между Сицилия и северна Африка, Малта привлича с гостоприемството, невероятно топлия си климат, фантастични плажове и богато археологично и културно наследство. Множеството развлечения, които предлага страната, гарантират незабравими преживявания на своите посетители.

Училището

Sprachcaffe St Paul’s Bay разполага с още една база в Малта в залива St. Paul’s – един от най-старите курорти на остров Малта и любимо място за лятна почивка на чуждестранните туристи. Езиковият център се намира на няколко минути пеша от плажа, рибарския пристан и центъра на селището. Базата е малка, модерно оборудвана и със семейна атмосфера.

Програми

Стандартен или Интензивен курс – 20 или 30 урока по 45 мин. езикова подготовка по английски език на седмица, комбинирани с пълна развлекателна и спортна програма: плуване, волейбол, гмуркане, съоръжения за уиндсърф и ветроходство и други спортни занимания, кино вечер, барбекю и дискотека.

Настаняване

Настаняването в Sprachcaffe St Paul’s Bay е на пълен пансион в семейство или в общежитие, в  стаи с 2-3 легла и самостоятелен санитарен възел. Общежитието се намира само на 5 минути пеша от училището. Разполага с ресторант, кафетерия, плувен басейн, стаи за игри и отдих.

Екскурзии

За всеки двуседмичен курс е предвидена една целодневна и две полудневни екскурзии до Гозо, Валета, Мдина, Синята лагуна на о-в Комино, както и круизи.

Такси

Програма + настаняване 2 седмици 3 седмици Доп. седмица
  Резиденция  двойна стая EUR 2040 EUR 3060 EUR 1020
    Резиденция     тройна стая EUR 1940 EUR 2910 EUR 970

 

Допълнителни такси:

  • Двупосочен трансфер от/до летище Малта EUR 50.
  • Доплащане за интензивен курс – EUR 50/на седмица; допълнителна програма с активности – EUR 80/на седмица.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /само при изискване на авиолинията/ – EUR 150/в посока.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Висше образование, Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, education in London