Изберете страница

International House Gozo-Malta

Местоположение: Парадайз Бей
Възраст на учениците: 8 – 16 години
Продължителност: 1 – 20 седмици
Начални дати: 12.06 – 20.08

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

International House Gozo се намира в слънчевия и красив остров Малта, който се нарежда сред най-популярните дестинации за езикови ваканции. Разположен в Средиземно море между Сицилия и северна Африка, Малта привлича с гостоприемството, невероятно топлия си климат, фантастични плажове и богато археологично и културно наследство. Множеството развлечения, които страната предлага гарантират незабравими преживявания на своите посетители.

Училището

Езиковият център International House Malta-Gozo се помещава в прекрасен 4-звезден хотелски комплекс Paradise Bay в най-северната част на Малта, с гледка към островите Гозо и Комино. Комплексът разполага с тенис корт, три открити басейна, стая за игри, интернет зала, както и със собствен плаж на Средиземноморието. Предлагат се разнообразни водни спортове и целогодишно водолазно училище.

Програми

Premium Programme – 20 урока по 45 мин езикова подготовка по английски на седмица в групи до 15 ученика сутрин или следобед.

Exclusive Programme – 20 индивидуални урока урока по 45 мин езикова подготовка по английски на седмици.

Включени са и две активности на ден, барбекю, посещения на плажове в Малта, билярд, водни спортове, международна вечер, културни мероприятия. Курсовете са разделени според възрастта на децата на Juniors (8-12 г.) и Teens (13-16 г.).

Настаняване

Учениците от International House Gozo се настаняват в южното крило на хотела на пълен пансион в стаи с по 4 легла, TV, радио, телефон, балкон и самостоятелен санитарен възел.

Екскурзии

Предвидени са целодневни и полудневни екскурзии до Острова Гозо, Popeye Village, Esplora, Валета, столицата на Малта, Sliema Harbour Cruise, Splash & Fun Waterpark, разходка с лодка до Комино – един от по-малките острови от Малтийския архипелаг и на различни плажове.

Такси

Таксите са калкулирани за 13 или 20 нощувки.

Програма / период 2 седм. 3 седм.
Premium Programme Юни EUR 2100 EUR 3150
Юли-Август EUR 2170 EUR 3255
Exclusive Programme Юни EUR 3220 EUR 4830
Юли-Август EUR 3290 EUR 4935

 

Допълнителни такси:

    • Административна такса – EUR
    • Двупосочен трансфер е включен в цената.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.