Изберете страница

International House Gozo-Malta

Местоположение: Малта
Възраст на учениците: 8 – 16 години
Продължителност: 1 – 10 седмици
Начални дати: 18.06 – 06.08

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

International House Gozo се намира в слънчевия и красив остров Малта, който се нарежда сред най-популярните дестинации за езикови ваканции. Разположен в Средиземно море между Сицилия и северна Африка, Малта привлича с гостоприемството, невероятно топлия си климат, фантастични плажове и богато археологично и културно наследство. Множеството развлечения, които страната предлага гарантират незабравими преживявания на своите посетители.

Училището

Езиковият център International House Malta-Gozo се помещава в прекрасен 4-звезден хотелски комплекс Paradise Bay в най-северната част на Малта, с гледка към островите Гозо и Комино. Комплексът разполага с тенис корт, три открити басейна, стая за игри, интернет зала, както и със собствен плаж на Средиземноморието. Предлагат се разнообразни водни спортове и целогодишно водолазно училище.

Програми

Premium Programme – 20 урока по 45 мин. езикова подготовка по английски език на седмица, в групи до 15 ученика, със занятия сутрин или следобед.

Exclusive Programme – 20 индивидуални урока по 45 мин. езикова подготовка по английски на седмица.

Включени са и две активности на ден – барбекю, посещения на плажове в Малта, билярд, водни спортове, международна вечер, културни мероприятия. Курсовете са разделени според възрастта на децата на Juniors (8-12 г.) и Teens (13-16 г.).

Настаняване

Учениците от International House Gozo се настаняват на пълен в южното крило на хотела, в стаи с по 4 легла, TV, радио, телефон, балкон и самостоятелен санитарен възел. До края на месец юни има възможност за настаняване и в хотел Dean Hamlet, които се намира на 7 минути пеша от училището, като стаите са с 2, 3 и 4 легла.

Екскурзии

Предвидени са целодневни и полудневни екскурзии до острова Гозо, Popeye Village, Esplora, Валета, столицата на Малта, Sliema Harbour Cruise, Splash & Fun Waterpark, разходка с лодка до Комино – един от по-малките острови от Малтийския архипелаг и на различни плажове.

Такси

 

Програма / период 2 седмици 3 седмици
Premium Program Юни EUR 2160 EUR 3240
Юли-Август EUR 2220 EUR 3330
Exclusive Program Юни EUR 3280 EUR 4920
Юли-Август EUR 3340 EUR 5010

 

Допълнителни такси:

    • Административна такса – EUR 75.
    • Двупосочен трансфер е включен в цената.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Висше образование в чужбина, висше образование в Италия, Висше образование, education in London