Изберете страница

EC Malta

Местоположение: Сватар, Малта
Възраст на учениците: 12 – 18 години
Продължителност: 1-10 седмици
Период:  25.06 – 27.08

 

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

EC Malta се намира на слънчевият и красив остров Малта, който се нарежда сред най-популярните дестинации за езикови ваканции. Разположен в Средиземно море между Сицилия и северна Африка, Малта привлича с гостоприемството, невероятно топлия си климат, фантастични плажове и богато археологично и културно наследство. Множеството развлечения, които предлага страната, гарантират незабравими преживявания на своите посетители.

 

Училището

EC–English Language Centres е организация с над 30 езикови школи във Великобритания и САЩ, а училището в Малта е едно от малкото на острова с международна ISO 9001 акредитация за качество на обучението. Езиковият център предлага три вълнуващи летни лагера, които ще надминат очакванията на своите ученици.

 

Програми

Всички програми включват 20 урока езиково обучение на седмица, с разнообразни активности. Обучението се провежда в St. Martin’s College.

Campus Hub (12-18г.)  – от лятото на 2022г. учениците се настаняват в новoпoстрената студентска резиденция на University of Malta, която е на кратко разстояние от St. Martin’s College. Резиденцията предлага стаи с 2 и 3 легла, с общ санитарен възел. Базата разполага с малък басейн, общи части за отдих, магазини и места за хранене. Включен е пълен пансион.

Malta Hotel (12-18г) – настаняването е в хотел на 30 минути от учебния център, в стаи с 3-4 легла и собствен санитарен възел. Трансферът между настаняването и учебния център са организирани от училището. Включен е пълен пансион.

Malta Host Family (12-17г.) – обучението се провежда в базата на St.Martin’s College, а настаняването в приемно семейство в стаи с 2-4 легла и общ санитарен възел. Закуската и повечето вечерни хранения са със семейството, докато обядът и активностите са в училището. Семействата се намират на около 30 минути с градски транспорт от учебния център.

Malta Day program (12 – 17г.) – програмата е подходяща за деца, които посещават острова с родителите си и имат възможност да изучават английски език в една приятелска и международна среда. Обучението се провежда в базата на St. Martin’s College. Включва активности и екскурзии. Провежда се в периода 26.06 – 25.08.

 

Настаняване

Настаняването в EC Malta е според избрания курс и възрастта на децата.

 

Екскурзии

Организират се екскурзии и посещения до Comino, Splash and Fun waterpark, Valletta, Harbour Cruise и др.

 

Такси

Програми 2 седмици 3 седмици Доп. седмица
Campus Hub/Hotel Bellavista EUR 1800 EUR 2700 EUR 900
Hotel Qawra EUR 1900 EUR 2850 EUR 950
Malta Host Family EUR 1480 EUR 2220 EUR 740
Day Programme + activities EUR 990 EUR 1485 EUR 495

 

Допълнителни такси:

  • Двупосочен трансфер e включен в цената.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /само при изискване на авиолинията/ – EUR 30/в посока.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

висше образование в Италия, Висше образование, education in London, Висше образование в чужбина