Изберете страница

EC Malta

Местоположение: Сватар, Малта
Възраст на учениците: 12 – 17 години
Продължителност: 1-10 седмици
Период:  23.06 – 25.08.2024г.

 

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

EC Malta се намира на слънчевият и красив остров Малта, който се нарежда сред най-популярните дестинации за езикови ваканции. Разположен в Средиземно море между Сицилия и северна Африка, Малта привлича с гостоприемството, невероятно топлия си климат, фантастични плажове и богато археологично и културно наследство. Множеството развлечения, които предлага страната, гарантират незабравими преживявания на своите посетители.

 

Училището

EC–English Language Centres е организация с над 30 езикови школи във Великобритания и САЩ, а училището в Малта е едно от малкото на острова с международна ISO 9001 акредитация за качество на обучението. Езиковият център предлага три вълнуващи летни лагера, които ще надминат очакванията на своите ученици.

 

Програми

Всички програми включват 20 урока по 45 минути езиково обучение по английски език на седмица, с разнообразни слеобедни и вечерни активности. Обучението се провежда в St. Martin’s College.

Campus Hub – От лятото на 2022г. учениците се настаняват в новoпoстрената студентска резиденция на University of Malta, която е на кратко разстояние от St. Martin’s College. Резиденцията предлага стаи с 1-4 легла, с общ или собствен санитарен възел. Базата разполага с малък басейн, общи части за отдих, магазини и места за хранене. Включен е пълен пансион.

Malta Hotel – Настаняването е в хотел на 30 минути от учебния център, в стаи с 3-4 легла и собствен санитарен възел. Трансферът между настаняването и учебния център са организирани от училището. Включен е пълен пансион.

Malta Host Family (13-17г.) – Обучението се провежда в базата на St.Martin’s College, а настаняването в приемно семейство в стаи с 2-4 легла и общ санитарен възел. Закуската и повечето вечерни хранения са със семейството, докато обядът и активностите са в училището. Семействата се намират на около 30 минути с градски транспорт от учебния център.

Malta Day program (25.06-23.08.2024г.) – Програмата е подходяща за деца, които посещават острова с родителите си и имат възможност да изучават английски език в една приятелска и международна среда. Обучението се провежда в базата на St. Martin’s College. Включва активности и екскурзии.

Настаняване

Настаняването в EC Malta е според избрания курс и възрастта на децата.

 

Екскурзии

Организират се екскурзии и посещения до Comino, Mdina, Valletta, Marsaxlokk, плажове, боулинг и др.

 

Такси

Програми 2 седмици 3 седмици Доп. седмица
Campus Hub/Hotel  EUR1980 EUR 2970 EUR 990
Malta Host Family EUR 1600 EUR 2400 EUR 800
Day Programme + activities EUR 1040 EUR 1560 EUR 520

 

Допълнителни такси:

  • Трансфер от/до летище Малта – EUR 25/ в посока.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /само при изискване на авиолинията/ – EUR 30/ в посока.
  • Възвръщаем депозит при настаняване в брой – EUR 30( в брой).

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.