Изберете страница

EC Malta

Местоположение: Сватар, Малта
Възраст на учениците: 8-17+ години
Продължителност: 1-10 седмици
Период:  26.06. – 28.08.

 

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

EC Malta се намира на слънчевият и красив остров Малта, който се нарежда сред най-популярните дестинации за езикови ваканции. Разположен в Средиземно море между Сицилия и северна Африка, Малта привлича с гостоприемството, невероятно топлия си климат, фантастични плажове и богато археологично и културно наследство. Множеството развлечения, които предлага страната, гарантират незабравими преживявания на своите посетители.

Училището

EC–English Language Centres е организация с над 30 езикови школи във Великобритания и САЩ, а училището в Малта е едно от малкото на острова с международна ISO 9001 акредитация за качество на обучението. Езиковият център предлага три вълнуващи летни лагера, които ще надминат очакванията на своите ученици. Настаняването е според избрания курс и възрастта на децата.

Програми

Всички програми включват 20 урока езиково обучение на седмица,  с разнообразни активности. Обучението се провежда в St. Martin’s College.

Campus Hub (12-18г)  – от лятото на 2022г учениците ще могат да изберат базата на новия университет в Малта за своята езикова ваканция. Студентската резиденция е на кратко разстояние от St. Martin’s College и предлага разнообразни стилове стаи с 2 и 3 легла. Базата разполага с малък басейн, общи части за отдих, магазини и места за хранене.  Включен е пълен пансион.

Malta Hotel (12-18г) – настаняването е в хотел на 30 минути от учебния център в стаи с 3-4 легла, собствен санитарен възел и пълен пансион. Трансферът между настаняването и учебния център са организирани от училището.

Malta Host Family (12-17г.) – обучението се провежда в базата на St. Martin’s College, а настаняването в приемно семейство в стаи с 3-4 легла, общ санитарен възел. Закуската и повечето вечерни хранения са със семейството, докато обядът и активностите са в училището. Семействата са разположени на около 30 минути с градски транспорт от учебния център.

Възможно е запазване на програма без настаняване.

Malta Day program/ Junior English (8-13г.) – програмата е подходяща за деца, които посещават острова с родителите си и имат възможност да изучават английски език в една приятелска и международна среда. Обучението се провежда в базата на St. Martin’s College. Възможно е да се запази курс с пълна програма с активности или само обучение

Настаняване

Настаняването в EC Malta е според избрания курс и възрастта на децата.

Екскурзии

Организират се екскурзии и посещения до Comino, Splash and Fun waterpark, Valletta, Harbour Cruise и др.

Такси

Програми 2 седм. 3 седм. Доп. седм.
Campus Hub / Malta Hotel EUR 1680 EUR 2520 EUR 840
Malta Host Family EUR 1360 EUR 2040 EUR 680
Day Programme + activities EUR 920 EUR 1380 EUR 460

 

Допълнителни такси:

  • Двупосочен трансфер, включен в цената.
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /само при изискване на авиолинията/ – EUR 30/посока.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.