Изберете страница

Schloss Neubeuern

Местоположение: Вюртемберг, Германия
Възраст на учениците:  12-14 години
Продължителност: 2 седмици
Период: 28.07. – 11.08.2024г.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училищетo

Schloss Neubeuern е само на няколко километра от езерото Chiemsee, между градовете Мюнхен и Залцбург, разположен сред алпийски ски курорти и голф игрища. Международното училище е основано през 1925 г. и е сред най-добрите частни училища в Германия. Обучението се провежда в малки групи до 8 деца.

Програми

The International summer Camp

Лятната програма е специално разработена за деца на възраст между 12 и 14 години. Тя позволява на учениците да придобият реална представа какво е да бъдеш пансионен ученик в Schloss Neubeuern. В програмата е застъпено дигиталното учене, като на всеки ученик се предоставя iPad, който той използва по време на уроците и проектите. Учениците носят униформа по време на занятията, живеят според правилата на училището, посещават уроци, включват се в проекти, в спортни и творчески дейности.

Програмата е разделена на две части – сутрин има 4 часа обучение по немски или английски език в групи до 8 деца, а в следобедните часове интензивни проекти по някоя от следните теми:

  • The School of Future – Програмиране, роботика, 3D принтиране
  • Fashion and You – Fashion Design
  • Act! – Театър, драма
  • Show me Your Food – Готвене
  • Hole-In-One – Голф

Настаняване 

Настаняването на училището Schloss Neubeuern е в модерно общежитие в двойни стаи със собствен санитарен възел. Включен е пълен пансион – закуска, обяд и вечеря.

Екскурзии

Всеки уикенд се провежда една екскурзия до Chiemgau Alps с нощувка в планинска хижа и много приключенски забавления като рафтинг тур в тиролския Achen, барбекю, стрелба с лък, дартс и др.

Такси

Програма 2 седмици
The International Summer Camp EUR 2650

 

  • Трансфери oт/до летище Munich/Salzburg или от/до Rosenheim Central Station са включени в цената на курса.

Още езикови ваканции на немски език може да намерите тук.