Изберете страница

Saint Denis International School

Местоположение: Лош, Франция

Възраст на учениците: 12 – 17 години

Продължителност: 1 – 4 седмици

Период: 02.07 – 29.07

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

Saint Denis International School се намира в Loches – средновековно градче в Централна Франция, известно с крепостта на Лош, в която националната героиня на Франция Жана д’Арк убеждава Шарл VII да се коронова за крал на Франция. 52-метровата кула Сент Антоан датира от 1534 г. и е шедьовър на ренесансовата архитектура.

Училището

Saint Denis International School е пансионно училище със 150-годишна история. Базата разполага със съвременни класни стаи, езикова лаборатория, конферентна и компютърна зала, арт студио, игрища за футбол и баскетбол, плувен басейн, мултимедиен център.

Програми

French Summer Camp – програмата включва 15 учебни часа по 45 мин. езикова подготовка по френски език на седмица, в групи до 15 деца. Следобедите са за рисуване, музика, готвене, разходки, извънкласни игри, екскурзии, спортни занятия и участие в състезания. Базата на училището предлага възможност за практикуване на волейбол, баскетбол, хандбал, бадминтон, футбол, каяк, тенис на маса и др.

English Summer Camp “Art and PaintingThe Michelangelo Project” – програмата е с фокус върху изобразително изкуство и живопис. Включени са обучение по английски език, активности и спортове.

Настаняване  

Настаняването в Saint Denis International School е на пълен пансион в приемни семейства или в резиденцията на училището, в която стаите са с 2-4 легла и собствен санитарен възел.

Екскурзии 

Всяка седмица училището организира екскурзия до Париж или до един от увеселителните паркове – EuroDisney или Futuroscope. Посещават се местни забележителности и музеи.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
Summer camp + Общежитие EUR 1500 EUR 3000
Summer camp + Семейство EUR 1780 EUR 3560

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса при настаняване в приемно семейство EUR 35.
  • Трансфери от/до летище се заплащат* – Charles de Gaulle (Париж) – EUR 540 в посока; Tours Airport – EUR 90 в посока (*отстъпки при пътуване на повече от един човек).
  • Доплащане за UM (unaccompanied minor) непридружено дете /задължително до 12 години/ – EUR 100 в посока.

 

Други езикови ваканции на френски език може да намерите тук.

education in London, висше образование в Италия, Висше образование, Висше образование в чужбина