Изберете страница

Saint Denis International School

Местоположение: Лош, Франция

Възраст на учениците: 11 – 18 години

Продължителност: 1 – 5 седмици

Период: 30.06 – 27.07.2024г.

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

Saint Denis International School се намира в Loches – средновековно градче в Централна Франция, известно с крепостта на Лош, в която националната героиня на Франция Жана д’Арк убеждава Шарл VII да се коронова за крал на Франция. 52-метровата кула Сент Антоан датира от 1534 г. и е шедьовър на ренесансовата архитектура.

Училището

Saint Denis International School е пансионно училище със 150-годишна история. Базата разполага със съвременни класни стаи, езикова лаборатория, конферентна и компютърна зала, арт студио, игрища за футбол и баскетбол, плувен басейн, мултимедиен център.

Програми

French Summer Camp – Програмата включва 15 учебни часа по 45 минути езикова подготовка по френски език на седмица в групи до 15 ученици. Следобедите са за  екскурзии, спортове, търсене на съкровища, игри, киновечери, танци, шоу на талантите и др.

Настаняване  

Настаняването в Saint Denis International School е на пълен пансион в приемни семейства или в резиденцията на училището, в която стаите са с 2-4 легла и собствен санитарен възел.

Екскурзии 

За всяка седмица се организират целодневна екскурзия в събота до Paris, увеселителните паркове Futuroscope in Poltiers, Puy du Fou, както и минимум две полудневни екскурзии през седмицата в Loches.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
Summer camp + Общежитие EUR 1500 EUR 3000
Summer camp + Семейство EUR 1780 EUR 3560

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса – EUR 30.
  • Трансфери от/до летище се заплащат допълнително.

 

Други езикови ваканции на френски език може да намерите тук.