Изберете страница

École de Tersac

Местоположение: Мейан-сюр-Гарон, Югозападна Франция

Възраст на учениците: 10 – 18 години

Продължителност: 3 седмици

Период: юли – август

Език

,

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

École de Tersac е международно частно училище, основано през 1964 г. Разположено е в прекрасна провинция в Югозападна Франция между Бордо и Толуза, далеч от градския шум.Настаняването е на пълен пансион в приемно семейство или в училищните резиденции, различни за момичета и момчета.

Програми

English/ French – обучението се провежда сутрин, по 3 часа дневно. Следобедите са за разнообразни спортни игри и социални активности.

Music – първата половина на деня е предназначена за практически познания, а в следобедните часове се практикува в соло, дует или малки групи.

French Gastronomy – засягат се основите на гастрономията, различни вкусове и продукти. В практическата част на курса децата могат да експериментират със своето въображение, храни и форми.

Leadership Camp – фокусът е върхо правилно произношение, теоритични познания, говорене пред публика и презентации, дискусии, самостоятелна работа по проект и работа в група.

Fab Lab & Drones – за креативните натури, тази програма предлага работа върху дизайна и функциите на различни обекти, както и сглобяване на прототип.

Intensive Tennis – програмата е разделена на две част – сутрин са тренировки за подобряване на уменията на курсистите в тениса, а следобедите са за състезания.

A healthy mind in a healthy body – според оценките, които са получили в предходната година, децата правят преглед на предметите, които са ги затруднили най-много. Обръща се внимание и на различни концепции в учебния план на следващата академична година. В следобедните часове децата участват в разнообразни спортни и социални дейности

Вечерните активности включват: вечер на талантите, песни, ролеви игри и др.

Екскурзии

Събота и неделя са запазени за екскурзии, посещение на музей и шоу програми, спортни и креативни игри.

Настаняване

Настаняването в École de Tersac е на пълен пансион в приемно семейство или в училищната резиденция, различни за момичета и момчета. Стаите са с 4-5 или 6-8 легла.

Такси

Програма 3 седм.
Summer Camp + residence EUR 2311
Summer Camp + Host Family EUR 1560

Трансферът от/до летище Бордо е включен в цената.

 

Още езикови ваканции на френски език може да намерите тук.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.