Изберете страница

Centre International d’Antibes – Antibes

Местоположение: Антиб, Франция

Възраст на учениците: 6 – 17 години

Продължителност: 1 – 9 седмици

Период: 25.06 – 26.08.

 

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Училището

Centre International d’Antibes организира езикови ваканции в Antibes от 1985 г. за деца от над 30 държави по света. Антиб е луксозен морски курорт и е изключително популярна дестинация с 300 слънчеви дни през годината и 25 км. плажна ивица.

Програми

Summer program/Дневна програма без настаняване/ (6-7г.) – Включва 20 часа подготовка по 45 минути френски език, комбиниран с различни игри и дейности. Фокусът на курса е върху развиването на устните умения, за да могат децата по-лесно да се справят с ежедневните си нужди.

Summer program (8-11г.)* – Включени са 20 часа по френски език, в групи до 15 деца, с фокус върху развиването на говоренето и граматиката, в съчетание със следобедни активности като представления, партита, билярд, екскурзии до плажа, уроци по ветроходство и др.

*Програмата се предлага и като дневна форма.

Summer program (12-17 г.)* – Стандартен или и тезивен курс включващ 20/26 урока по 45 минути френски език, с акцент върху изучаването на основните устни, писмени и граматически умения. Следобедните часове са за разходки по плажа, разходка с лодка, игри в басейна, ветроходство, зумба и партита в кампуса. Могат да се вземат допълнителни уроци по танци, фитнес и ветроходство срещу доплащане.

*Програмата се предлага и като дневна форма.

Настаняване

Учениците се разделят по възраст в два кампуса, като се предлага и настаняване в приемно семейство за децата от 13 години нагоре.

За 8-11 г. настаняването е на пълен пансион в Campus Horticole, в стаи с 2-4 легла.

Децата на възраст 12-17 г. се настаняват в Campus Horticole в стаи с 2-4 легла и общ санитарен възел на всеки етаж, както и в Campus Leonard De Vinci в просторни тройни стаи и самостоятелен санитарен възел.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя си, учениците имат включени една целодневна и една полудневна екскурзия.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици
 Summer Program EUR 1860 EUR 3720

 

Допълнителни такси;

  • Дневна програма за всички възрасти – EUR 635 на седмица.
  • Доплащане за: интензивен курс (12-17 г.) – EUR 110 на седмица; уроци по ветроходство или танци и фитнес (12-17 г.) – EUR 250 на седмица.
  • Доплащане за самостоятелна стая в приемно семейство – EUR 125 на седмица.
  • Трансфери от/до летище  – EUR 80 в посока.

 

 

Други езикови ваканции на френски език може да намерите тук.

висше образование в Италия, education in London, Висше образование в чужбина, Висше образование