Изберете страница

Alpadia Paris Passy

Местоположение: Париж, Франция

Възраст на учениците: 13 – 17 години

Продължителност: 1–6 седмици

Период: 02.07 – 20.08

Език

Възраст на детето

Ценови диапазон 2 седмици

Местоположение

Паси е най-големият квартал на Париж, състоящ се от великолепни хасманови сгради от 19-ти век, широки и зелени алеи, очарователни музеи и бутици. Намира се в близост до един от най-големите паркове в града и недалеч от на центъра, с всички изкушения и забележителности на Париж.

Училището

Alpadia Paris-Passy е разположен в кампус с много зеленина, модерно обзаведени класни стаи, общи помещения, спортни площадки и открити пространства за отдих.

Програми

Учебната програма е разнообразна и включва интерактивни методи на преподаване, съчетани с развлекателни дейности извън класната стая, които помагат на курсистите да напредват с увереност и лекотa.

Standard/ Intensive Course – включва съответно 20/25 урока на седмица по 45 мин. на френски или английски език.

Възможност за допълнителни индивидуални 5 урока (45 мин.) седмично и може да се комбинира единствено със стандартен курс на обучение.

Следобедната програма включва допълнителни занимания и активности, някои от които се заплащат допълнително, като: Amusement park, Exclusive tours, Stadiums.

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в самостоятелни стаи с обща баня и тоалетна.

Екскурзии

За всяка седмица от престоя е предвидена екскурзия и различни посещения на забележителностите в Париж като Версайския Дворец, Айфеловата кула, Триумфалната арка, Нотр Дам и др.

Такси

Програма 2 седмици 4 седмици Доп. седмица
Standard Course EUR 2160 EUR 4320 EUR 1080
Intensive Course EUR 2290 EUR 4580 EUR 1145

 

Допълнителни такси:

  • Регистрационна такса – EUR 85.
  • Трансфери от/до летище Paris-Orly в определени дни и часове 10:00-16:00 – EUR 65 в посока, Paris- Charles de Gaulle -– EUR 75 в посока.
  • Индивидуално обучение  срещу заплащане – EUR 195 на седмица.
  • Допълнителни активности Amusement park – EUR 210 (не се предлага за престой от 1 седмица), Exclusive tours –  EUR 150 на седмица, Stadiums – EUR 90 на седмица.

Други езикови ваканции на френски език може да намерите тук.

Висше образование в чужбина, Висше образование, висше образование в Италия, education in London