Wycombe Abbey School

0.00

Местоположение: Бъкингамшър
Възраст на учениците: 8 – 14 години
Продължителност: 1 – 5 седмици
Начални дати: 06.07. – 10.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP

Възраст на детето

8-14

Описание

Училището

Кампусът на Wycombe Abbey разполага с величествен парк, едновременно с тихи и спокойни кътчета за почивка, но и с възможности за развлекателни програми и спорт. Това го прави идеалното място за ваканция за деца с английски език.

Базата е изградена с модерни съоръжения за обучение, плувен басейн, спортни игрища и театър. Училището се намира на 30 км от центъра на Лондон, само на един час с влак.

Курсовете включват социални и вечерни програми, игри, дискотека, шоу на талантите, екскурзии и други.

Програми

English Plus Activity – 15 часа по 60 мин обучение по английски на седмица в съчетание с 6 часа активности за работа с езика: журналистика, дигитална фотография, vlogging готварство, изкуство и занаяти; и 6 часа спортни занимания по плуване, бадминтон, баскетбол, волейбол, аеробика, тенис, футбол, крикет и др.

English Plus Theatre & Dance – 12 часа актьорско майсторство и танци (музика, изкуство и театър) + 15 часа английски език. Програмата включва и посещение на мюзикъл в театър West End, London.

English & Tennis – включва 15 урока по тенис с професионален треньор, +15 часа обучение по английски език на седмица, разнообразни активности, екскурзии и посeщение на Wimbledon Lawn Tennis Museum.

Intensive Academic Preparation – за курсисти, които обмислят възможността да продължат средното си образование в чужбина. Програмата включва на седмица обучение по английски, математика, наука, критично мислене и водене на дебати + 3 часа спортни занимания. Курсистите се подготвят също за приемни изпити в бординг училища.

 

Настаняване

Настаняването е на пълен пансион в резиденция на учебния център, в стаи с 2-4 легла, повечето със собствен санитарен възел.

 

Екскурзии

Две целодневни екскурзии до Лондон, Оксфорд и/ или Брайтън.

 

Такси

ПРОГРАМА2 седмици3 седмици4 седмици

Summer School

 

GBP 3200GBP 4275GBP 5700
  • Трансфери – включени в цената от/до Heathrow и Gatwick между 10:00 и 16:00 ч за началните дати.
  • Трансфери извън тези дати/часове: Heathrow – GBP 175 (за една посока); Gatwick – GBP 225/посока.

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.

Допълнителна информация

Език

Ценови диапазон 2 седмици

над 2000 GBP

Възраст на детето

8-14