Изберете страница

Wycombe Abbey School

Местоположение: London, UK

Възраст на учениците: 12 – 17 години

Продължителност: 2 – 4 седмици

Начални дати: 10.07. – 07.08.

Език

Ценови диапазон 2 седмици

Възраст на детето

Училището

Кампусът на Wycombe Abbey разполага с величествен парк, едновременно с тихи и спокойни кътчета за почивка, но и с възможности за развлекателни програми и спорт. Базата е изградена с модерни съоръжения за обучение, плувен басейн, спортни игрища и театър. Училището се намира на 30 км от центъра на Лондон – само на един час с влак.

 

Програми

English Plus Sports&Activity (12 17 г.) – Програмата включва 15 часа по 60 мин. обучение по английски език на седмица, в съчетание с 6 часа по 90 мин. активности за работа с езика: журналистика, творческо писане, разказване на истории, видеоблогове, готварство, театър, изкуства и занаяти; плюс 6 часа спортни занимания по плуване, бадминтон, баскетбол, волейбол, тенис на маса, футбол, аеробика, тенис и др.

English Plus Theatre & Dance (12 – 17г.) – Програмата включва сутрешна програма от 15 часа по английски език на седмица, в малки групи до 15 деца. Слеобедните сесии са от 12 часа седмично по актьорско майсторство, пеене, танци, сценично изкуство. Предвидено е колуминационно представление в края на курса. Програмата е подходяща и за начинаещи.

Global Young Learners (14 17г.) – Водеща програма по дебати и критично мислене. Студентите могат да избират от следните модули:

  • Дебат като ключово житейско умение – структуриране на мисъл, развиване на умения за водене на дебат, критично мислене, автентичен глас, артикулиране и др.
  • Философия, политика и икономика в глобален контекст – дава възможност за изучаване на основните идеологии и политики чрез дискусии на бакалавърско ниво.
  • Разработване на глобална перспектива.
  • Подготовка за университет .

Настаняване

Учениците се настаняват на пълен пансион в резиденция на учебния център в стаи с 2-4 легла, повечето със собствен санитарен възел.

Екскурзии

Включени са две целодневни екскурзии до Лондон, Оксфорд и/или Брайтън.

Такси

Програми 2 седмици 4 седмици
Summer Programs GBP 3700 GBP 7400

 

Допълнителни такси:

  • Трансфери от/до Heathrow и Gatwick GBP 60 в посока. Stansted, Luton, London St. Pancras –  GBP 75 в посока.

 

Още езикови ваканции на английски език може да намерите тук.